Összefoglaló az ALDI Női Futógáláról + képek, videók

 




Örülünk, hogy az ország jelentős részét sikerült megmozgatni.
A taps Fejér, Pest és Komárom-Esztergom megyék jár leginkább, itt volt ugyanis a legnagyobb a vállalási kedv.



Az mindenképp nagyszerű hír, és az esemény egyre növekvő népszerűségét mutatja, hogy a résztvevők 46%-a vidékről érkezett!



A 27. ALDI Női Futógálán is sokféle futammal vártuk a sportos lányokat, nőket, néniket, hogy mindenki olyan távot és olyan sportolási formát választhasson, amely az edzettségi szintjének megfelel.




A távok sokfélesége idén is a résztvevők sokszínűségét hozta magával.



A 27. ALDI Női Futógálán a hazai női futóelit is vendégünk volt, profi és amatőr futónők, példaképek és követők együtt teljesítették a népligeti kilométereket. A legjobbak eredményei:



Az eredménylistában Te is megtalálod magad, nézd meg, hol végeztél, kattints a lenti képre, töltsd le az okleveled, és oszd meg Facebook-profilodon ismerőseiddel!




Nézd meg az eseményről készült filmeket a lenti képre kattintva!




Fotóválogatásunkat egy Facebook-galériában éred el. A FutóFotó képein pedig rajtszám szerint válogathatsz a képek között! Kattints a lenti képre!




Az eseményen most is fókuszban volt a jótékonyság. Az már az előnevezési időszakban látszott, hogy a nők empatikusabb, az esemény résztvevőinek adakozási kedve magasabb, mint az átlagemberé. A nevezettek több mint 10%-a támogatta valamelyik felajánlott karitatív célt. Emellett az esemény napján is számos jótékony megmozdulásnak lehettünk szemtanúi. A névadó szponzor ALDI az elmúlt évek gyakorlatát követve idén is 2 millió forintos adománnyal támogatja a SUHANJ! Alapítvány munkáját!




Köszönjük névadó szponzorunknak, az ALDI-nak és partnereinknek, hogy a közreműködésükkel idén is egy felejthetetlen eseményt szervezhettünk neked/nektek!



Jövőre folytatjuk!