Jótékonyság a Liget Élményfutáson - 2022

 

Már nevezéskor lehetsz jótékony sportoló!

Megújult online nevezési rendszerünk egy egyszerű adományozási formával bővült. Az eseményekre történő nevezéskor a rendszer automatikusan feldob egy vagy több, az adott versenyszámhoz általunk rendelt "jótékonysági terméket" amit bekattintva 1000 Ft-tal támogathatsz, a kosaradba tehetsz és kifizethetsz a nevezéssel együtt. Az alap összeg a "+" jellel többszörözhető, mint egy webáruházban, ha egy termékből több db-ot veszel. A "jótékonysági termékek" nevezéstől függetlenül, önállóan is vásárolhatók. A BSI az akció végén támogatás-közvetítőként az így összegyűlt teljes összeget átutalja a kedvezményezett szervezetnek.

A Liget Élményfutás versenyszámaira történő nevezéskor -de akár nevezéstől függetlenül is- a következő jótékony célt is támogathatod adományoddal:

A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány

A Kék Vonal 1993 óta ingyenes szolgáltatásaival segíti a krízisben lévő, bántalmazott, lelki problémákkal küzdő gyerekeket, fiatalokat és konzultációs lehetőséget nyújt az értük aggódó felnőtteknek. Éjjel-nappal várják a telefonos megkereséseket és fogadják az e-mailben érkező segélykéréseket is. Az ügyeletet nagyrészt önkéntesek látják el. Támogatásoddal szolgáltatásaik alapköltségeihez és az önkéntesek képzéséhez, szakmai támogatásához, állandó szupervíziójához járulsz hozzá.

Támogatom a Kék Vonal Alapítvány munkáját.>>>>