Szakmai bajnokságok a Telekom Vivicittán - félmaraton és 10 km

 

Legyél szakmád, hivatásod 10 km-es ,vagy félmaratoni bajnoka!

A 38. Telekom Vivicittá egyéni 10 km-es és 21,1 km-es távján szakmai bajnokságokat hirdetünk szakirányú felsőfokú végzettséggel rendelkező pedagógusok (az óvodapedagógustól a középiskolai tanárig), informatikusok, jogászok, közgazdászok, mérnökök, orvosok számára.

Külön versenyeinkkel lehetőséget kínálunk e szakmák, hivatások képviselőinek, hogy személyes példamutatásukkal hívják fel a figyelmet a fizikai aktivitás, a rendszeres sportmozgás életminőségre gyakorolt pozitív hatására.

Regisztráció és részvétel a szakmai bajnokságokon

A szakmai bajnokságokra történő regisztráció nem jár külön költséggel. Azokra az online nevezési felületen a nevezési folyamat részeként regisztrálhatsz úgy, hogy a "szakmai bajnokság" legördülő menüsorban kiválasztod a fent felsoroltak közül a szakmád nevét. Ha így nevezel semmi további tennivalód nincs.

Ha elmulasztottad a fenti módon jelezni a szándékod és mégis részt szeretnél venni az informatikusok, jogászok, közgazdászok, orvosok, mérnökök és pedagógusok számára meghirdetett szakmai bajnokságok valamelyikén, akkor (és csakis akkor) írj egy levelet rajtszámod és szakmád feltüntetésével a bajnoksagok@futanet.hu címre. A levél tárgyában legyen benne a táv és a szakma. Bővebb információ ugyanitt kérhető.
A szakmai bajnokságokra történő regisztráció szakirányú felsőfokú végzettséghez kötött.

Külön szakmai eredménylisták

Az informatikusok, jogászok, közgazdászok, mérnökök, orvosok és pedagógusok külön szakmai eredménylistákban is szerepelnek majd.