Jótékonyság a Telekom Vivicittán - 2023

 

Már nevezéskor lehetsz jótékony sportoló!

Online nevezési rendszerünk egy új, egyszerű adományozási formát kínál. A versenyekre történő nevezéskor a rendszer automatikusan feldob egy vagy több, az adott versenyszámhoz általunk rendelt "jótékonysági terméket" amit bekattintva 1500 / 2000 Ft-tal támogathatsz, a kosaradba tehetsz és kifizethetsz a nevezéssel együtt. Az alap összeg többszörözhető, mint egy webáruházban, ha egy termékből több db-ot veszel. A "jótékonysági termékek" nevezéstől függetlenül, önállóan is vásárolhatók. A BSI az akció végén támogatás-közvetítőként az így összegyűlt teljes összeget átutalja a kedvezményezett szervezetnek.

A 38.Telekom Vivicittá versenyszámaira történő nevezéskor -de akár nevezéstől függetlenül is- a következő jótékony célokat támogathatod adományoddal:

Vásároljunk közösen egy handbike-ot!

Segítsük együtt egy versenyzésre alkalmas handbike beszerzését, amit a SUHANJ! Alapítvány pályázat útján helyezhet ki egy mozgásában korlátozott sporttársunkhoz. Az Alapítvány a fentieken túl vállalja az eszköz rendszeres karbantartását és igény szerint a kiválasztott parasportoló felkészítését is.

Támogatom a handbike megvásárlását!>>>>

A Monspart Sarolta Egészséges Életmódért Alapítvány támogatása

Az utcai- és szabadidősport rendezvényeken a MoSa Alapítvány arra törekszik, hogy Monspart Sarolta -ahogy futókörökben hívták Saci-, lelkes szurkolása, mentorálása, a kezdők megszólítása és a visszatérők biztatása felvillanjon a résztvevők előtt, ezzel is emléket állítva a tájfutó világbajnok és maratonfutó emlékének. Támogatásoddal a Saci emlékét ápoló, törekvéseit tovább vivő alapítvány munkáját segíted.

Támogasd a MoSa Alapítványt!>>>>

Nehéz sorsú kárpátaljai gyerekek sporttábora

Az Egy vérből vagyunk Alapítvány a gyermekotthonokban élőket segíti. A támogatásból két kárpátaljai otthonban nevelkedő 130 gyermek számára szeretnének nyáron, Ukrajnában sporttábort szervezni.

Támogasd kárpátaljai nehéz sorsú gyerekek sporttáborát!>>>>

Adjunk esélyt a rászoruló gyerekeknek!

Adományoddal az Ökumenikus Segélyszervezet "Kapaszkodó" programját támogathatod, melynek keretében évente 20 helyszínen 3000 hátrányos helyzetű gyermek kap esélyt a felzárkózásra ingyenes fejlesztő foglalkozásokon keresztül. Nyújtsunk együtt kapaszkodót a rászoruló gyerekeknek!

Támogasd a Kapaszkodó programot!>>>>