Jótékonyság a Tour de Tisza-tó eseményen

 

Már nevezéskor lehetsz jótékony sportoló!

Online nevezési rendszerünk egy új, egyszerű adományozási forma bevezetését tette lehetővé. A versenyekre történő nevezéskor a rendszer automatikusan feldob egy vagy több, az adott versenyszámhoz általunk rendelt "jótékonysági terméket" amit bekattintva 2000 Ft-tal támogathatsz, a kosaradba tehetsz és kifizethetsz a nevezéssel együtt. Az alap összeg többszörözhető, mint egy webáruházban, ha egy termékből több db-ot veszel. A "jótékonysági termékek" nevezéstől függetlenül, önállóan is vásárolhatók. A BSI az akció végén támogatás-közvetítőként az így összegyűlt teljes összeget átutalja a kedvezményezett szervezetnek.

A Tour de Tisza-tó versenyszámaira történő nevezéskor -de akár nevezéstől függetlenül is- a következő jótékony célt támogathatod adományoddal:

Fogyatékossággal élő gyerekek bringázásának támogatása

A Magyar Angelman Szindróma Alapítvány célja, hogy a sérült gyereket nevelő családok ugyanúgy élhessenek, mint bárki más. A 24 órás felügyeletet igénylő gyerekekkel egy-egy hétköznapi tevékenység is gyakran elérhetetlen, tartósan háttérbe szorul a többi családtag, ezért az alapítvány nemcsak a gyerekekre fókuszál, hanem az egész családot támogatja. A családok mindennapjait megkönnyítő aktivitásokat szervez és a gyerekek speciális igényeinek megfelelő eszközöket tesz elérhetővé. A támogatásból az alapítvány szeretne egy közös bringázást szervezni, amikor a családtagok együtt átélhetik a szabadon "repülés" élményét a speciális háromkerekű bringákon.

Támogasd a Magyar Angelman Szindróma Alapítvány! >>>>