Jótékonyság - Helló, Tavasz! 2023

 

Már nevezéskor lehetsz jótékony sportoló!

Online nevezési rendszerünk támogat egy egyszerű adományozási formát. A versenyekre történő nevezéskor a rendszer automatikusan feldob egy vagy több, az adott versenyszámhoz általunk rendelt "jótékonysági terméket" amit bekattintva 2000 Ft-tal támogathatsz, a kosaradba tehetsz és kifizethetsz a nevezéssel együtt. Az alap összeg többszörözhető, mint egy webáruházban, ha egy termékből több db-ot veszel. A "jótékonysági termékek" nevezéstől függetlenül, önállóan is vásárolhatók. A BSI az akció végén támogatás-közvetítőként az így összegyűlt teljes összeget átutalja a kedvezményezett szervezetnek.

A Helló Tavasz! versenyszámaira történő nevezéskor -de akár nevezéstől függetlenül is- a következő jótékony célt támogathatod adományoddal:

Vásároljunk közösen egy handbike-ot!

Segítsük együtt egy versenyzésre alkalmas handbike beszerzését, amit a SUHANJ! Alapítvány pályázat útján helyezhet ki egy mozgásában korlátozott sporttársunkhoz. Az Alapítvány a fentieken túl vállalja az eszköz rendszeres karbantartását és igény szerint a kiválasztott parasportoló felkészítését is.

Támogatom a handbike megvásárlását!>>>>