50%-os jegy a budapesti atlétikai világbajnokságra

 

Vivicittáról az év sporteseményére féláron? Igen! Az április 22-23-i hétvégén jön a 38. Telekom Vivicittá, amelynek résztvevői 50 %-os kedvezménnyel vásárolhatnak jegyet a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokságra.

Már nem kell sokat várni, és elstartol a tavasz legnagyobb futóeseménye Budapesten, a Telekom Vivicittá, ahol a Hétköznapi Hősök több mint 10 féle távon futhatnak a fesztivál 2 napján.

A versenyzők idén különleges jutalomban részesülnek. Minden célba érkező 50 %-os kedvezménnyel vásárolhat 4 jegyet vagy bérletet a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokságra. A teljesítést igazoló kód a futamot követően az eredményközlő e-mailben jut el a versenyzőkhöz, amivel a https:hetkoznapihos.hu/ oldalon egy gyors regisztráció után igazolni tudják a részvételüket és megkaphatják a kedvezménykupont az vb-re szóló jegyek vagy bérlétek megvásárláshoz. A résztvevők és az érdeklődők a helyszínen megtudhatnak minden információt az augusztusi eseményről a világbajnokság standjánál, ahol különböző atlétikai aktivitások és ajándékok is várják őket. Nézd meg milyen gyorsan tudsz futni, mekkorát ugrasz, vagy próbáld ki milyen pontosan tudsz dobni!

A különböző kategóriák győztesei 2 fő részére szóló ingyenes belépésre jogosító vouchert is kapnak a vb augusztus 19-i nyitónapjára, ahol számos atléta világsztárnak szurkolhatnak.

A vb a szervezők szerint nem csak az augusztus 19. és 27. között a Nemzeti Atlétikai Központban a győzelemért küzdő szuperhősökről szól, hanem a mindennapokban helyt álló hétköznapi hősökről is, akik ugyanúgy azért küzdenek, hogy túlszárnyalják a saját határaikat. Ezért a 2023-as budapesti vb lesz a világon az első olyan esemény, amire az aktív, egészséges életmódot élők kedvezménnyel juthatnak be. Ebből a célból jött létre a Hősök tere szurkolói klub, amelynek része a 37 állomásból álló eseménysorozat, és több egyéni kihívás. Fontos tudni, hogy ha valaki több versenyt vagy egyéni kihívást teljesít, minden egyes alkalommal újabb 4 jegyet vagy bérletet vásárolhat kedvezménnyel minden idők legnagyobb magyarországi sporteseményére!

A jegyek szépen fogynak a kevesebb mint 130 nap múlva, augusztus 19. és 27. között a budapesti Nemzeti Atlétikai Központban sorra kerülő világbajnokságra. Már több mint 150 ezer belépő talált gazdára, és vannak olyan esti programok, amikre a legjobb helyek már csupán igencsak korlátozott számban érhetőek el! Ne habozzatok ti sem, vegyétek meg a jegyet gyorsan a Vivicittán kapott szurkolói klub kedvezménnyel!