Az ALDI-val spórolni és sportolni is könnyű!

 

Az ALDI-val spórolni és sportolni is könnyű!

Mindenki tudja, hogy a rendszeres testmozgás fontos. Itt a 28. ALDI Női Futógála, Magyarország egyetlen, kifejezetten nők részére rendezett futóversenye, ahová nem csak a folyamatosan edzőket várják. A sokféle táv és teljesítési lehetőség között biztos, hogy az amatőrök is megtalálják a számukra ideális mozgásformát.

Az egészség az egészségmegőrzésnél kezdődik

Az ALDI mindenki igényeit szem előtt tartja. Állandó és szezonális kínálatában közel 450 mentes és egészségtudatos termék kapható, természetesen pénztárcabarát árakon. Árukínálatának jelentős részét remek ár-érték arányú saját márkái teszik ki, amelyeknek ára jóval kedvezőbb, mint a márkatermékeké. Az egészségtudatos vásárlók a hétről hétre megújuló online akciós újságban, a mintegy 100 akciós termék között mindig megtalálhatják a számukra ideális élelmiszereket, valamint a kínálatban rendszeresen megjelenő, a futástól a síelésen át a beltéri edzésekhez vagy gyógytornához szükséges CRANE márkájú sporteszközöket, vitaminokat, fehérjeszeleteket, és a BLUE MOTION sportruházati termékeket is.

A sport mindenkié

A SUHANJ! Alapítvány nonprofit civil szervezet, amely célul tűzte ki, hogy sérült és fogyatékkal élő társainkkal is megossza a mozgás örömét. Természetesen a SUHANJ! is ott lesz az ALDI Női Futógálán. 2017 óta az ALDI pénzadománnyal segíti az alapítvány munkáját, és ezt a hagyományt idén is folytatja.