15. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála

 

Hölgyek, mozgásra fel!

Itt az ősz legnagyobb női kihívása, a 15. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála! Futócipőt fel, és hajrá! A kínálat bőséges, bármelyik sportos hölgy megtalálhatja a kedvére való távot és mozgásformát. Aki rendszeresen edz, az egyéni 10 km-en mérettetheti meg magát, - ez a táv párosban (6,6 + 3,4 km) is teljesíthető. A kezdő futókat a 3,1 km-es futótáv várja, a gyalogolni vágyók pedig szintén 3,1 km-t tehetnek meg.
A jó hangulatról a Varró Gyula és Gavallér-Kormos Attila Coca-Cola Testébresztő frontemberek által vezényelt bemelegítés gondoskodik. Csábítsd futásra barátnőid és családod nőtagjait, sportoljatok közösen! A fiúkat se hagyjátok otthon, rájuk most szurkolóként van szükség!

Az esemény a Margit hídon folyó munkálatok elhúzódása miatt a 2009-es helyszínre, a Városligetbe, a Király-dombhoz költözik vissza!!!

Fusd le bármelyik távot Reebok RunTone cipőben, és dolgoztasd meg még jobban láb- és farizmaidat, hiszen a RunTone cipő talpában elhelyezett légkamrákban mozgó levegő olyan érzetet kelt és olyan hatást ér el, mintha homokban futnál! Ha pedig a sétálásra neveznél be, válaszd a Reebok EasyTone cipőit, így a 3,1 km alatt hatékonyabban formálhatod fenekedet, combodat és vádlidat, mintha más sportcipőt választanál!