Jelmezes futás a 25. SPAR Budapest Nemzetközi Maratonon

 

ÖLTÖZZ JELMEZBE, ÉS SZEREZZ ÖRÖMET A NÉZŐKNEK!

A futás jubileumi évének alkalmából, a 25. SPAR Budapest Nemzetközi Maratonon ® jelmezes futást hirdetünk, a maratoni és a 30 kilométeres távot teljesítők között.

Viseld Te a legötletesebb, legviccesebb jelmezt!

Rád bízzuk a témaválasztást, szárnyaljon a fantáziád, mi nem szabunk határokat kreativitásodnak.
A lényeg, hogy minél eredetibb legyen jelmezed és a távot végig jelmezben teljesítsd!
Az első 10-et, az interneten szavazók fotók alapján választják ki, és közülük a legötletesebben beöltözött hatot a zsűri: Monspart Sarolta, a maratonon induló Németh Lajos és a BSI vezetősége értékes jutalomban részesíti!

I.helyezett: egy személyre szóló indulást nyer a 2011-es Prága maratonra vagy félmaratonra, szállással, két főre

II-III.helyezett: 5 BSI eseményen való indulást nyer a 2011. áprilistól-novemberig tartó szezonban

IV-V-VI.helyezett: 3 BSI eseményen való indulást nyer 2011. áprilistól-novemberig tartó szezonban

Get Adobe Flash player Az elmúlt években rendezett maratonokon, jelmezével állandó feltűnést keltő Major Árpád, más néven Lydérch, aki ezen a versenyen az 50. maratonját futja, és stílszerűen az 50-es rajtszámot fogja viselni, így vélekedik a jelmezben való futásról :
"A reakciók nagyon jó érzéssel töltöttek el mindig, úgy éreztem, visszaadtam valamit abból, amit én kaptam a versenytől, annak hangulatától, a szervezőktől. Menet közben is jó hallani a megjegyzéseket (miszerint nem vagyok normális), a nevetéseket, a közönség mutogatását (Nézd, mi az ott?). Még jobb, amikor egy fáradt futótárs mellé érve látom, hogy úgy megdöbben, hogy a saját fáradtságáról elfeledkezik. Külön öröm, amikor a célban odajönnek hozzám és gratulálnak, hogy ez így nem volt semmi.
A macska ugyan minden versenyen velem van, de jelmezben csak a Budapest Maratonokon futok.
Kiemelt helye van szívemben ennek a versenynek, ezzel is jelzem ezt. Ráadásul ez számomra futófesztivál, nem a saját időeredmény megdöntése a cél, nem kérdés, hogy - a versenytől függetlenül - jelmezt öltök idén is! És jövőre is, és azután is."


Get Adobe Flash player

néhány különleges jelmez

Tudnivalók:
- A versenyre csak a maratoni és a 30 kilométeres távra nevezők jelentkezhetnek.
- A verseny napján (09.26.), a helyszínen kell jelezni, ha részt kívánsz venni a jelmezversenyen (gyere 9:00 és 9:30 óra között a Célkapuhoz, ahol fotósunk jelmezes képet készít rólad), ez alapján választjuk ki a legjobbakat.
- A díjazottakat a szintidőn belül teljesítők közül választjuk.

GYERE, FUSS ÉS NEVETTESD MEG A NÉZŐKET!