Fut a cég NIKE Budapest Nemzetközi Félmaratonon is!

 

Fut a cég - a facebookon is! Csatlakozz céges csapatoddal, s tudd meg, vagy oszd meg az összes újdonságot, ami a céges versenyekkel kapcsolatos!

Jó csapatot alkottok a munkahelyeteken és ott voltatok cége scsapattal a június 9-i K&H maraton és félmaraton váltón? Vagy most akartok igazi csapattá formálódni?

Ott a helyetek 2013. szeptember 8-án Városligetben

JÓ TÁRSASÁG - KIVÁLÓ HANGULAT - KÖZÖS SIKER

Toborozz egy sőt több párost, ismerd meg munkatársaidat sportos oldalukról is és legyetek részesei együtt az ország legnépszerűbb félmaratoni versenyének!

Versenyszámok céges váltóknak
Félmaraton páros (11,4 km - 9,7 km)

FONTOS!
Mindkét csapattagnak a cég munkatársának, alkalmazottjának kell lennie, hiszen ez nem a sportegyesületek versenye! A "menő futókból" összeállt alkalmi csapatok nevezését is csak abban az esetben fogadjuk el a Fut a cégre, amennyiben ők valóban a cég alkalmazottai, munkatársai.

A céges páros első tagja lehet természetsen egyéni félmaratonista is, amennyiben megfelel a fenti feltételeknek.

A nevezési lapon jelölni kell a "Fut a cég" kategóriát és pontosan megadni a cég nevét. A cég nevének a csapat névben is egyértelműen szerepelnie kell
A versenyre nevezett céges csapatokat külön díjazzuk férfi és női kategóriában. A vegyes csapatokat a férfiak között értékeljük.

FUT A CÉG EXTRA - céges futóverseny sorozat - fusd át kollégáiddal az egész szezont!

2013-ban 3 fordulóból álló futóverseny sorozatot hirdetünk a legaktívabb cégek, munkahelyi közösségek számára legnagyobb budapesti eseményeinken.
Azokat várjuk, akik több versenyen is bizonyítani akarják a cég futóinak kitartását, szervező-, mozgósító erejét! Lássuk, hogy egy-egy cégen belül mekkora hatása van a sportos, aktív életet élő közösségeknek!

  • június 9. 20. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltó (érintett versenyszámok: 3 fős félmaraton és 6 fős maraton váltó)

  • szeptember 8. 28. NIKE Budapest Félmaraton (érintett versenyszám: félmaraton párban)

  • október 13. 28. Spar Budapest Nemzetközi Maraton®Fesztivál (érintett versenyszámok: 4 Flora Maratonstaféta és "Céges Maraton" azaz 6 fő a 7 km-es egyéni Riska Minimaratonon)

A cég színeiben induló csapatok minden érintett versenyszámban létszámuktól, illetve eredményességüktől függően kapnak pontokat.
Ezt a ponttáblázatot a K&H maraton és félmaraton váltó utáni aktuális cégsorrenddel ITT TALÁLOD.
A versenysorozat végén összesített eredményt hirdetünk azok között a cégek között, amelyek a 3 érintett versenyből legalább kettőn részt vettek céges csapatokkal. Az a cég nyeri az összesített pontversenyt, amelyik a versenysorozat végére a legtöbb pontot gyűjti.

A Fut a cég extra részletes versenykiírása itt.

A Fut a cég extra első versenyének sikeréről itt tájékozódhatsz!