Hamarosan megtelnek a Brutálfutás 10.0 következő kategóriái

 

Jubileumi Brutálfutással várunk június 12-én! Keresd meg magadban a kalandort, vagy a gyermeket, állj rajthoz és éld át életed leghosszabb és legvidámabb 7 kilométerét, vagy vegyél részt a 2,3 km-es rövid távon! Amit biztosan fogsz: kúszni, mászni, csúszni, bújni, ugrani, sarazni, vizezni, dagonyázni, de leginkább nevetni!

A klasszikus Brutálfutás egy 7 km hosszú pályából áll, amely 35 akadályt tartalmaz. A résztvevők futamokban rajtolnak 10- és 15 óra között. Akik ezen a távon szeretnének indulni, először nevezniük kell, azonban regisztrációjuk akkor válik teljessé, ha futamot is választottak. Ezt a versenyzők a befizetett, visszaigazolt nevezésük birtokában az online nevezési felületen tudják megtenni, a futamregisztráció menüpontot kiválasztva.

Az idei év újdonsága a 2,3 km-es táv 16 akadállyal, melyet gyerekeknek, kísérőknek és kezdőknek ajánlunk. Ez a kategória 9:00 órakor rajtol, futamregisztrációra itt nincs szükség.

A klasszikus, 7 km táv esetében mostanra csak 50 kiadó hely maradt az "Időben ébredők" kategóriában.
Az új, 2,3 km-es rövidtávon szintén hamarosan betelik az "Első fecskék" kategória.

Bármelyik távot választod, azt javasoljuk, nevezz most, ha eddig nem tetted, hiszen így kedvezőbb áron biztosíthatod helyet a legőrültebbek mezőnyében!