Kilencedik alkalommal várja a szabadtéri futás szerelmeseit a paksi ATOMfutás

 

Akik korábban is ellátogattak már Paksra, jól tudják, hogy a városba beköszöntő ősz számos izgalmas programot hoz magával. A mára rendszeressé váló fesztiválok, termelői vásárok és a sok más kültéri program mellett idén szeptember 11-én már kilencedik alkalommal rendezik meg a paksi ATOMfutás kihívást. Itt kicsik és nagyok, profi és amatőr futók, baráti társaságok és családok, valamint közismert sztársportolók és művészek is a rajtvonalhoz állnak.

Ha még sosem próbáltad, vagy a korábbi években már annyira a szívedhez nőtt az ATOMfutás, hogy idén újra kipróbálnád magad a kicsiket és nagyokat, profi és amatőr futókat, baráti társaságokat és családokat, valamint közismert sztársportolókat és művészeket felvonultató versenyszámokban, akkor itt az ideje jelentkezni az atomfutas.hu weboldalon. A szokványos futóversenyekkel ellentétben az ATOMfutás keretein belül felfedezheted Paks városának nevezetességeit, átfuthatsz a Paksi Atomerőmű területein, valamint teljesen eltérő távokkal és nehézségű versenyszámokban teheted próbára magad.

A paksi ATOMfutás szervezői az idei évben is mindent megtesznek, hogy a nevezők teljes biztonságban részt vehessenek hazánk egyik legnépszerűbb szabadtéri futóversenyén. A különböző versenyszámok és a megfelelő pályák kialakítása folyamatban van és a nevezők létszáma is gyarapszik, így a családias jó hangulat az idei évben is garantált. Az idei évben fontos kitétel, hogy a rendezvényen a 484/2020-as kormányrendelet értelmében csak a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy vehet részt. Ennek igazolására az alábbi dokumentumokat kérjük magukkal hozni a rendezvényre, ami nem csak a futóversenyre, hanem az Atomfutás rendezvény teljes területére vonatkozik:

  • Védettségi kártya és személyi igazolvány együttes megléte
  • 18 évnél fiatalabbak számára személyi igazolvány vagy diákigazolvány bemutatása
  • Versenysportolói igazolás személyi igazolvánnyal való együttes bemutatása

Mindemelett az ATOMfutás az ATOM100 sorozat záró eseménye is egyben, amely idén kiegészül egyéniben és váltóban is teljesíthető, gyerekeknek szóló 600 méteres, a 2-3 kilométeres, valamint a tapasztaltabb jelentkezőket megcélzó háromnegyed marATOM versenyszámokkal. Ezúttal sem maradhat majd el az extrém kihívásokat tartogató, és igazán különleges közösségi élményt jelentő brutálATOM akadálypálya, amely az emelkedők mellett szalmabálákkal és vizesárkokkal várja a legbátrabb versenyzőket. Az idei év újdonságai között szerepel a kölyökBRUTÁL versenysorozat, amely 6-tól 11 éves korig várja a bátor jelentkezőket, míg a brutálATOM light pálya a kezdőknek ad betekintési lehetőséget a kihívásokkal teli terepfutás izgalmaiba.

A felnőtt és gyermek versenyzőkön kívül a szurkolókat, nézőket és az egész családot is változatos programokkal várják a szervezők egész hétvégén. Részletek az atomfutas.hu oldalon.

ATOMfutás online
Az Androidra és iOS-re egyaránt letölthető applikáció segítségével a nevezésen és a versennyel kapcsolatos fontos információkon kívül az aktuális távok eredményei is megtalálhatók és nyomon követhetők a verseny alatt. Keresd az ATOMfutás alkalmazást az AppStore-ban és a Play Áruházba!

Szponzorált tartalom.