Mától teljesíthető a Virtuális ALDI Női Futógála

 

Az idei ALDI Női Futógálát a járványhelyzet okán szeptember 11-re halasztottuk. Természetesen a rendezvény időpontjában sem hagyunk esemény nélkül: ígéretünkhöz híven jön a Virtuális ALDI Női Futógála, amely mától teljesíthető és a nagy érdeklődésre való tekintettel megnöveltük a teljesítés időtartamát.

Sokaknak motivációt jelentenek a virtuális események, amelyek több sportágban, többféle távon teljesíthetők. Némelyeknek egy apró állomás a rendszeres testmozgás részeként, mások számára egy nagyobb célkitűzés megvalósításának fénypontja.

A Virtuális ALDI Női Futógála teljesítésére 2021. szeptember 10-től szeptember 20. 12:00 óráig van lehetőség.

Távok - csak egyéni kategóriában teljesíthetők:

  • Virtuális ALDI Női Futógála 21 km
  • Virtuális ALDI Női Futógála 10 km
  • Virtuális ALDI Női Futógála 5 km
  • Virtuális ALDI Női Futógála 3 km

A helyszín természetesen most is szabadon választott.

Az eseményen ingyenes indulásra is lehetőség van!
Az ingyenesen résztvevők számára is biztosítjuk a letölthető egyedi, névre szóló rajtszámot - melyen 10%-os kedvezménykupon található, ami a Spuri Futóbolt webáruházában és szaküzleteiben váltható be -, a tájékoztató jellegű eredménylistát, valamint a letölthető, Facebookon megosztható oklevet.

Azok, akik nem az ingyenes részvételt választják, a fentebb ismertetetteken felül egy gyönyörű csajos befutóérmet kapnak, ami megegyezik a normál eseményen megszerezhető éremmel - különbség csupán az éremszalag tekintetében van. Az érmet a nevezéskor megadott magyarországi címre postázzuk.

Sokan érdeklődnek a normál ALDI Női Futógála pólójának megvásárlási lehetősége kapcsán - nevezési profilodban ez is megrendelhető, keresd a "Termékek" menüpontban!

Teljesítsd bárhol a Virtuális ALDI Női Futógálát!

A nevezést a mai napon megnyitottuk!