Fizetés csuklóból a sport szerelmeseinek

 

A kevesebb néha több alapelv ismerősen csenghet azok számára, akik hobbi szinten vagy rendszeresen sportolnak. Edzés közben napi szinten használt tárgyainknak nem könnyű mindig helyet találni, így ilyenkor kézen fekvő olyan kiegészítőt magunknál tartani, ami több célra is megfelel. Többek között erre is nyújthat megoldást a Garmin Pay okosórás fizetési megoldás, amit szeptember végétől tett elérhetővé első hazai pénzintézetként a K&H ügyfelei számára. A Garmin okosórákba a legismertebb - Mastercard, Maestro - kártyákat lehet digitalizálni, ezt követően a telefonra telepített Garmin Connecttel használhatóak NFC-s fizetésre, azonban fizetéshez elegendő az óra, a telefonnak nem kell a felhasználónál lennie.

A Garmin órákat sokan a sport kapcsán ismerik, azonban már egyre kevesebben veszik le edzés után, részévé vált a mindennapoknak, éppen ezért alkalmasnak kell lennie a fizetésre is, hogy valóban könnyebbé tegye a használója életét. Így a sportolás közben gyakran használt lépés- vagy pulzusszámlálásra is alkalmas okosóra mellett, már a kártyás tranzakciók lebonyolítására is lehetőség van.

Az elmúlt időszak trendjei azt mutatják, hogy a digitalizáció gyökeresen átformálta fizetési szokásainkat és ez éppen az olyan megoldásoknak köszönhető, ami most elérhetővé vált a K&H ügyfelei számára. Ma már nem az a vásárlói dilemma, hogy készpénzzel vagy kártyával fizessen-e, hanem hogy minden fizetési helyzetben a számára legkényelmesebb megoldást választhassa. Ha a mindig kezünk ügyében lévő okoseszközök egyszerű, gyors és biztonságos fizetést tesznek lehetővé, miért keresgélnénk a táskánkban a pénztárcánkat? A Garmin Pay bevezetése egy újabb lökést adhat az innovatív fizetéseknek, de segítséget nyújthat az aktív és hobbisportolók számára is, akik így kihasználhatják a technikai fejlődés adta lehetőségeket és a legpraktikusabb módon élvezhetik a testmozgást.