Indul a Virtuális Zúzmara Futófesztivál

 

Fürge rókalábak, figyelem! Ha nem tudsz vagy nem szeretnél most eljönni egy valós eseményre, ha kerülnéd a tömegrajtot vagy a találkozást a futótársakkal, de tetszik a cuki, sarki rókás érem, akkor neked szól a Virtuális Zúzmara Futófesztivál.

Mindegy, milyen formában teljesíted a Zúzmara Futófesztivál távjait, másokkal közösen vagy egyedül, a lényeg ugyanaz: keményebb vagy a mínuszoknál, mert télen is a mozgást választod, harcolsz az elemekkel, a hóval, a faggyal, a téli útviszonyokkal. Ha rajthoz állsz és célba érsz, jár az elismerés, és jár egy szupercuki, sarki rókás érem is.

A Virtuális Zúzmara Futófesztivál érme csak színében különbözik a már bemutatott rókás éremtől, illetve abban, hogy ez a róka tükörképe a másiknak.
Vagyis ha a valós eseményen és a virtuálison is részt veszel, két érmet zsebelhetsz be, melyek nem teljesen azonosak, de jól mutatnak majd együtt.

A Virtuális Zúzmara Futófesztiválra a nevezés ma, azaz 2022. január 12-én indul. A nevezés végső dátuma: 2022. február 6. 23:59

A választott táv teljesítésre január 13. és február 7. 12:00 között lesz lehetőséged.

Az eredményeket 2022. február 7. 12:00-ig kérjük feltölteni.

Az érmeket az esemény lezárulta után postázzuk.

A Virtuális Zúzmara Futófesztivál távjai akár futópadon is teljesíthetők és a szintidővel sem kell küzdeni, a futás, a gyaloglás és a séta mind-mind érvényes teljesítési formák.

Nevezz már ma!Gyűjtsd a teljesítéseket az ajándékérmekért! Az esemény félmaratoni távja a Félmaratonmánia-sorozat téli állomása.
Minden versenyszám beleszámít a Spuri Aranykártya programba és a Fut a cég sorozatba.