Elindult a nevezés a 28. K&H mozdulj! futóestre

 

Nyáresti futóesemény Budapest belvárosában. A tavalyi 3 betétszám idén már 9-re bővült. Válassz az egyéni vagy a csapatban teljesíthető távok közül, és szerezz egy felejthetetlen nyári élményt! Idén is az esti fényekben játszó Hősök teréről rajtolunk.

Fuss félmaratont Budapest belvárosában egy júniusi este! Gyere a barátaiddal, kollégáiddal, és fussatok egy vidám váltót párban vagy trióban, de indulhatsz egyéniben is, a lemenő nap és a városi éjszaka első fényei majd elkísérnek. Élvezd a nyáreste hangulatát 21 kilométeren át!

Ha a félmaraton még nem a Te távod, várunk koraeste az 5 vagy a 10 kilométeres távok valamelyikére. Előbbit csak egyéni indulóként, utóbbit párban és trióban is teljesíthetitek.

A rajt pillanatára idén is a Hősök tere csodás épített környezetében készülhetsz. A levezetés perceire pedig a Városliget zöldje kínál pihenési lehetőséget.





Van kedvenc távod, gyakran futod ugyanazt? A K&H mozdulj! futóesten a "mániás" futókra is gondoltunk.
Az esemény egyéni félmaratoni távja a Félmaratonmánia-sorozat nyári állomása.
A 10 kilométeres táv teljesítésével pedig a Tízesmánia-sorozat ajándékérméhez kerülsz egy lépéssel közelebb.
Minden versenyszám beleszámít a Spuri Aranykártya programba.

Az eseményen továbbgyűjtheted Ötpróba-pontjaidat is, távtól függően 1, 2 vagy 4 ponttal lehetsz gazdagabb, ha célba érsz, és az 50%-os MÁV-kedvezményt is igénybe veheted az utazás során.

A 28. K&H mozdulj! futóesten is meghirdetjük népszerű különversenyeinket. Az Egészségőr Kupában olyan 3 fős csapatok mérhetik össze gyorsaságukat, akik az egészségügy területén dolgoznak, tanulnak vagy kutatnak. A jogi terület képviselőit a Jogi Fórum Kupa várja. A különböző szakmák (informatikusok, jogászok, közgazdászok, orvosok, mérnökök és pedagógusok) egyéni képviselői pedig szakmai bajnokságainkon győzhetik le a konkurenciát vagy a szakmatársakat.

Az esemény mindemellett Fut a cég sorozatunk fontos állomása, úgyhogy a céges csapatok és egyéni indulók nevezését is örömmel fogadjuk.

Ha szívesen futsz, de a célzott felkészüléshez jól jön egy kis segítség, ingyenesen elérhető edzésterveinkkel közelebb kerülhetsz céljaidhoz.

Ha még nem futottál az eseményen, nézd meg a tavalyi esemény rövidfilmjét, hogy megérezd, mire számíthatsz, amennyiben velünk tartasz idén egy esti futásra: