ATOMfutás Pakson

 

Paks. ATOMfutás. Szeptember 17.

Jubilál a paksi ATOMfutás, az idei lesz a tizedik, úgyhogy épp ideje, hogy te is kipróbáld magad rajta! Különböző távok és versenytípusok között válogathatnak a rajthoz állók. A felnőtt és gyermek versenyzőkön túl az egész családot változatos programokkal várják ezen a szombaton. Nevezz március 31-ig kedvezményesen!

BrutálATOM

Ha a futás már nem kihívás számodra, lépj szintet az ATOMfutáson! Az idén 9. alkalommal sorra kerülő BrutálATOM versenyszámban akadályokkal, vizesárkokkal, dombokkal, szalmabálákkal nehezített/színesített pálya vár rád. A BrutálATOM közben egyszerre ismerheted meg teljesítőképességed határait és tudhatod meg, mennyire vagy kitartó- a verseny során nem csak az idővel és a versenytársakkal, de önmagaddal is meg kell küzdened. Ha készen állsz egy igazán brutális megmérettetésre és még nem neveztél, ne habozz! Részletek az atomfutas.hu oldalon.

Verseny vagy szórakozás?

Ahány ember, annyiféle ok létezik a futáshoz. Vannak, akik életmódot szeretnének váltani, meg olyanok is, akik egyszerűen élvezik a futás adta szabadságot. Ugyanakkor azok száma sem elhanyagolható, akiket a közösség élménye és az együtt szórakozás hajt. Az ATOMfutáson azok a baráti társaságok is megtalálják a nekik legmegfelelőbb számot, akik az utóbbi reményében állnak a rajtvonalra.

A hagyományos 2-3 fős váltóversenyek mellett idén is lesz 10 fős buliváltó. Ebben a számban mindenféle megkötés nélkül a csapat dönti el, hogy táv közben hol és hányszor szeretnének váltani. A szabad versenyzés és a laza futóverseny hangulat garantált. Ne maradj le, nevezz most! Részletek az atomfutas.hu oldalon.

Nem lehet elég korán kezdeni

A X. ATOMfutáson a futás legfiatalabb rajongói is megtalálhatják a nekik megfelelő távot. A 600, 2000 és 3000 méteres gyerektávokon felül kölyökBRUTÁL számban is indulhatnak a leglelkesebbek. A kölyökBRUTÁL a BrutálATOM-hoz hasonló épített akadályokkal nehezített pálya, természetesen a gyerekek képességeihez mérten. Még nem nevezted családod fiatalabb tagjait? Részletek az atomfutas.hu oldalon.