Tizedik alkalommal várja a szabadtéri futás szerelmeseit a paksi ATOMfutás

 

Akik korábban is ellátogattak már Paksra, jól tudják, hogy a városba beköszöntő ősz számos izgalmas programot hoz magával. A mára rendszeressé váló fesztiválok, termelői vásárok és a sok más kültéri program mellett idén szeptember 17-én már tizedik alkalommal rendezik meg a paksi ATOMfutást. Itt kicsik és nagyok, profi és amatőr futók, baráti társaságok és családok, valamint közismert sztársportolók és művészek is a rajtvonalhoz állnak.

Ha még sosem próbáltad, vagy a korábbi években már annyira a szívedhez nőtt az ATOMfutás, hogy idén újra kipróbálnád magad a kicsiket és nagyokat, profi és amatőr futókat, baráti társaságokat és családokat, valamint közismert sztársportolókat és művészeket felvonultató versenyszámokban, akkor itt az ideje jelentkezni az atomfutas.hu weboldalon. A szokványos futóversenyekkel ellentétben az ATOMfutás keretein belül felfedezheted Paks városának nevezetességeit, átfuthatsz a Paksi Atomerőmű területein, valamint teljesen eltérő távokkal és nehézségű versenyszámokban teheted próbára magad.

A paksi ATOMfutás szervezői az idei évben is mindent megtesznek, hogy a nevezők teljes biztonságban részt vehessenek hazánk egyik legnépszerűbb szabadtéri futóversenyén. A különböző versenyszámok és a megfelelő pályák kialakítása folyamatban van és a nevezők létszáma is gyarapszik, így a családias jó hangulat az idei évben is garantált.

Mindemellett az ATOMfutás az ATOM100 sorozat záró eseménye is egyben, amely idén kiegészül egyéniben és váltóban is teljesíthető, gyerekeknek szóló 600 méteres, a 2-3 kilométeres, valamint a tapasztaltabb jelentkezőket megcélzó ¾-ed marATOM versenyszámokkal. Ezúttal sem maradhat majd el az extrém kihívásokat tartogató, és igazán különleges közösségi élményt jelentő brutálATOM akadálypálya, amely az emelkedők mellett szalmabálákkal és vizesárkokkal várja a legbátrabb versenyzőket.

A felnőtt és gyermek versenyzőkön kívül a szurkolókat, nézőket és az egész családot is változatos programokkal várják a szervezők egész hétvégén.

(x)