Indul a nevezés a Farsangi Vágtára - Van már jelmezed?

 

Mától nevezhetsz a Farsangi Vágtára! Februári virtuális eseményünkön újra a futásé a főszerep. Válasssz a távok közül, és fuss jelmezben vagy bárhogy, ahogy jól esik ott, ahol utolér a futás öröme.

A Farsangi Vágtán 7 féle táv közül választhatsz:

Ha nemrég kezdtél futni, vagy csak a rövidebb távokat kedveled, akkor válaszd a 3 vagy az 5 kilométeres távok valamelyikét.

Amennyiben úgy szereted a sportot, ha kerek, akkor fuss vagy 10 vagy 30 kilométert!

Ha pedig egy nagyon konkrét kihívást keresel, akkor a 15, a 21 vagy a 42 kilométeres távok teljesítésével is abszolválhatod a farsangi kihívást.


A vágta minden teljesítője egy farsangi éremmel gazdagodik, így érdemes a gyerekeket is bevonni a havi sportolásba!



A 21 kilométeres táv a BSI FélmaratonMánia-sorozatának téli állomása.
Az esemény a Fut a cég sorozat része, a pontgyűjtés tehát februárban is adott.

Minden olyan táv, ahol nem élsz az ingyenes nevezés lehetőségével, beleszámít a Spuri Aranykártya Program pontgyűjtésébe.

Nevezéseddel egy jó ügyért is tehetsz. Egészítsd ki a nevezési díjad egy jótékony célú felajánlással a Vitamin Kommandó javára. A részletekről itt olvashatsz!

A Farsangi Vágta február 3-tól február 23-áig tart.
A nevezés végső határideje: 2023. február 22. 23:59
Eredményfeltöltés: 2023. február 23. 12:00-ig




LÁSS CSODÁT! Légy ott te is augusztusban a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokságon!

2023 augusztus 19. és 27. között rendezik Magyarország történetének legnagyobb sporteseményét, az atlétikai világbajnokságot. A Szurkolói Klub kedvezménykuponnal 50%-os áron vehetsz jegyeket az atlétikai vb esti programjaira, délelőttönként pedig mindössze 2023 forintért csodálhatod meg a szuperhősöket.
A Farsangi Vágta lezárása után küldött eredményértesítő e-mailben találsz egy kupont, mellyel kedvezményesen válthatsz jegyet a budapesti atlétikai világbajnokságra!

Ezen a virtuális eseményen 1 darab 50%-os jegyvásárlási kedvezménykupon szerezhető, függetlenül attól, hogy hány távra nevezel.