Paks. ATOMfutás. Szeptember 16.

 


Paks. ATOMfutás. Szeptember 16. Az ATOMfutás azon túl, hogy nevében izgalmas, ad más kuriózumot is: ideje, hogy te is kipróbáld magad rajta! Különböző távok és versenytípusok között válogathatnak a rajthoz állók. A felnőtt és gyermek versenyzőkön túl az egész családot változatos programokkal várjuk ezen a szombaton. Nevezz minél előbb, kedvezményesen!

BrutálATOM
Ha a futás már nem kihívás számodra, lépj szintet az ATOMfutáson! Az idén 10. alkalommal sorra kerülő BrutálATOMon akadályokkal, vizesárkokkal, dombokkal, szalmabálákkal nehezített/színesített pálya vár rád. A BrutálATOM megismerheted teljesítőképességed határait és megtudhatod, hogy mennyire vagy kitartó- a verseny során nem csak az idővel és a versenytársakkal, de önmagaddal is meg kell küzdened. Ha készen állsz egy igazán brutális megmérettetésre és még nem neveztél, ne habozz! Részletek az atomfutas.hu oldalon.

Verseny vagy szórakozás?
Ahány ember, annyiféle motiváció. Vannak, akik életmódot szeretnének váltani, olyanok is, akik egyszerűen élvezik a futás adta szabadságot. Ugyanakkor azok száma sem elhanyagolható, akiket a közösség élménye és az együtt szórakozás hajt. Az ATOMfutáson azok a baráti társaságok is megtalálják a számításaikat, akik az utóbbi reményében állnak a rajtvonalra.

A hagyományos 2-3 fős váltóversenyek mellett idén is lesz 10 fős buliváltó. Ebben a számban mindenféle megkötés nélkül a csapat dönti el, hogy táv közben hol és hányszor szeretnének váltani. A szabad versenyzés és a laza futóverseny hangulat garantált.
Ne maradj le, nevezz most kedvezményesen! Részletek az atomfutas.hu oldalon.

Nem lehet elég korán kezdeni
Az ATOMfutáson a futás legfiatalabb rajongói is megtalálhatják a nekik megfelelő távot. A 600, 2000 és 3000 méteres gyerektávokon felül kölyökBRUTÁL számban is indulhatnak az elszántak. A kölyökBRUTÁL a BrutálATOM-hoz hasonló épített akadályokkal nehezített pálya, természetesen a gyerekek képességeihez mérten.
Még nem nevezted családod fiatalabb tagjait? Ne maradj le, részletek az atomfutas.hu oldalon.