Kékes Csúcsfutás - edzésterv feliratkozás

 Feliratkozási és csatlakozási lehetőségek

Kékes Csúcsfutás, formába hozó - 2023. május 20.
Táv: 11,7 km
Futamidő: 12 hét, 2023. február 27-től (első kiküldés február 24.)

26. Kékes Csúcsfutás

12 hetes formába hozó felkészülés a Kékes Csúcsfutásra

Feliratkozom és elfogadom az adatvédelmi szabályzatot


Érintsd meg Magyarország tetejét, a Kékestetőn álló csúcskövet!
A Kékes Csúcsfutás távja 11,6 km, de ami az igazán nagy kihívást jelenti, az a 671 m szintemelkedés, ami a mátrafüredi rajttól a Kékestetőig összegyűlik. Az útvonal szinte végig emelkedik a hegy tetejéig vezető szerpentinen.

2023-ban már másodjára lehet rajthoz állni a Kékes Csúcsfutás Trail változatán, ami távban és szintben is szinte megegyezik az aszfaltos verzióval: 11,8 km, 668 m szinttel.

Kékes Csúcsfutás versenykiírás

Kékes Csúcsfutás Trail versenykiírásTi írtátok:
- Szerintem nagyon hasznos volt az edzésterv,még úgy is,hogy néhol egy kicsit az én igényeimre formáztam át!
- Nekem tökéletesen megfelelt ez az edzésterv. Főleg, ha hozzátesszük, hogy először próbálkoztam ilyen szintkülönbséggel, 66 évesen és alföldi vagyok...
- Részemre tökéletes volt az edzéstervetek, így gond nélkül tudtam teljesíteni a távot.


Az e-edzés keretében ahhoz adunk segítséget, hogy a táv teljesítése ne legyen probléma, valamint felkészítünk az extrém szintemelkedés leküzdésére is. Azoknak a futóknak is javasoljuk, akiknek nem ez a célverseny, mert az edzésterv feladatos részei bármely, hosszabb távra való felkészülés során is beépíthetők.

Az edzésterveket három hetes szakaszokban (ún. mikrociklusonként) küldjük. A felkészüléshez bármikor lehet csatlakozni, a levél elején mindig megírjuk, hogy milyen futótudás szükséges az adott terv teljesítéséhez.

Kérünk, arra figyelj, hogy rendszerünkben egyetlen e-mail címet használj. Amivel most feliratkozol, egy későbbi nevezésnél is azt add majd meg. A Gmail postafiókkal rendelkezők leveleiket ellenőrizzék a promóciós és a spam mappában is!

Fuss hatékonyan, hozd ki magadból a maximumot!
Eddz velünk - fuss velünk!