Sportolj a Volvo-val!

 

Sportolj velünk, magadért!

A Volvo támogatja a 24. Nike Budapest Nemzetközi Félmaratont!

A Volvo és a sport kapcsolata egészen a vállalat alapításáig nyúlik vissza. A márka 1927-es indulása óta minden fejlesztését az emberi élet és a környezet védelme határozza meg. Filozófiánk értelmében azonban az élet védelme nem csupán a modelljeink biztonságtechnikai kialakítására korlátozódik!

A Volvo amellett, hogy megvédi az autóban ülő utasokat, valamint kiemelt figyelmet fordít a járókelőkre, a környezetvédelem iránti elkötelezettségével valamint a sportolás ösztönzésével és a sportok támogatásával is hozzá szeretne járulni a hosszú és egészséges élet feltételeinek megteremtéséhez. Így vált a Volvo Autó Hungária - a vízilabda, vitorlázás és síelés mellett - a futás elkötelezett támogatójává is!

A Volvo tulajdonosok közül is nagyon sokan futással kezdik vagy fejezik be a napot, számosan közülük rendszeresen indulnak futóversenyeken is. Éppen ezért rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy egy ilyen magas presztízsű futóverseny támogatói között lehetünk, és ezúton is nagyon sok sikert kívánunk minden résztvevőnek!