Amway-es futók a Városligetben

 

Fantasztikus hangulatban zajlott le szeptember 6-án, vasárnap délelőtt a Városligetben megrendezésre került Nike Ligetkör futóverseny. A hosszú hónapokig tartó előkészületek és az alapos felkészülés után 1705 futó - fiatalok és idősek, gyerekek és felnőttek egyaránt - öltötte magára az Amway, a Team Nutrilite és az Unicef emblémájával ellátott, óriási népszerűségnek örvendő pólót.

Felejthetetlen és felemelő látványt nyújtott, ahogyan családok, baráti társaságok és üzleti partnerek százai álltak rajthoz egyforma Amway futómezben. A Ligetkör győztese is végül az Amway tagjai közül került ki: a célszalagot elsőként az idén februárban belépett Kanalas Róbert szakította át Bácsbokodról.

A nagyszerű, családias hangulatban lezajlott eseményen külön figyelmet érdemelt az az aukció is, melynek során egy Amway tag árverésre bocsátotta az AC Milan futballistájától, Ronaldinho-tól kapott dedikált Nutrilite mezét is. Az így befolyt összeget természetesen az Unicef részére ajánlották fel. A rendkívül pozitív visszajelzések alapján büszkén elmondható, hogy az Amway az év legsikeresebb rendezvényét tudhatja a háta mögött, és eleget téve a részt vevők kéréseinek, a jövőben is szándékozunk hasonló kezdeményezéseket szervezni.

Reméljük, hogy a jövőben még sok hasonló, felejthetetlen élménnyel örvendeztethetjük meg tagjainkat, olyan eseményeken, ahol jóleső érzés Amway-esnek lenni.