Alapítványi Falu és adománygyűjtés a SPAR Budapest Nemzetközi Maraton és Futófesztiválon

 

Október 4-én a budapesti 56-osok terén a 24. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton és Futófesztivál keretében nem csak sportprogramok, hanem egyéb aktivitások is várják az érdeklődő közönséget.

A téren Alapítványi Falu, illetve a Magyar Máltai Szeretetszolgálat adománygyűjtése is elérhető lesz. Az Alapítványi Faluban a következő kiállítók várják programmal, mérésekkel az érdeklődőket. Az Egy csepp figyelem alapítvány vércukorszint- és vérnyomásméréssel készül, A Rák ellen, az emberért, a holnapért alapítvány kóstoltatással várja az összegyűlteket, a Daganatos Gyermekekért Alapítvány gyermekjátékokat szervez, a Vöröskereszt speciális kamionjában véradással lehet segíteni a rászorulókon, a Hulladék Munkaszövetség pedig Nulla Hulladék programját mutatja majd be az érdeklődőknek. Az Egészség Hídja Összefogás Alapítvány tanácsadással várja a hölgyeket.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat a megunt, kinőtt, használaton kívüli ruhákat gyűjti majd össze a 24. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton és Futófesztiválon.