Nevezz olcsóbban a 25. Nike Budapest Nemzetközi Félmaratonra!

 

Azt tervezed, hogy ősszel a 25. Nike Budapest Nemzetközi Félmaratonon állsz rajthoz életed első BSI félmaratoni versenyén? Van egy ajánlatunk! Gyere el május 29-én a 7. Generali Duna-parti Futógálára, teszteld magad, mit tudsz most fél távnál és nevezz kedvezményesen az első Nike Budapest Nemzetközi Félmaratonodra!

A kedvezmény mértéke

Május 29-én mindenki, aki igénybe veheti a 25. Nike Budapest Nemzetközi Félmaratonra a kedvezményes lehetőséget, függetlenül attól, hogy rendelkezik-e érvényes Spuri FutóKártyával, Spuri Futókártyás áron, azaz 5500 Ft helyett 4450 Ft-ért adhatja le nevezését a szeptember 5-i esemény egyéni félmaratoni távjára.

Kedvezményes nevezés módja

A kedvezmény kizárólag személyes nevezés esetén vehető igénybe, a 7. Generali Duna-parti Futógála egyéni 10 kilométeres rajtszámának felmutatásával, május 29-én, az esemény helyszínén az információs sátorban, 12.30 és 20.00 óra között. A kedvezmény érvényesítésére más időpontban nincs lehetőség. Megértéseteket köszönjük!

Ki veheti igénybe a kedvezményt?

Mindenki élhet a kedvezménnyel, aki benevezett a 7. Generali Duna-parti Futógála egyéni 10 kilométeres távjára, és nyilvántartásunk szerint 2010. május 29-ig nincs nevezése egyetlen BSI esemény egyéni félmaratoni távjára sem.

Az akció más kedvezményes lehetőségekkel nem vonható össze és kizárólag a 25. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton egyéni félmaratoni távjára történő nevezés esetén vehető igénybe a fent leírtak szerint.