Ugye gyűjtöd az éveket és a kilométereket?

 

Gyűjtsd az éveket! A cél 100 év!

Gyűjtsd a játékban résztvevő eseményeken a nevük előtt található sorszámot (azt a számot, ahányadik alkalommal megrendezésre kerül az esemény)! Ha év végére "összefutod" a 100 évet, egy egyedi éremmel jutalmazunk, valamint törzsfutó leszel 2011-ben, ami jelentős nevezési díj kedvezményt biztosít a BSI eseményein és 6%-os engedményt jelent a Spuri Futóboltban.

Sorszám alapján rengeteg variáció lehetséges, hogy elérd a 100 évet ebben a futószezonban. Ne csüggedj, ha egy-két versenyt kihagysz, hiszen pótolhatod egy másik, nagyobb sorszámúval. Nevezz például a három 25. jubileumi versenyünk bármelyik távjára, és máris 75 évet gyűjtöttél, ehhez még adj hozzá a barátaiddal egy jó hangulatú K&H olimpiai maraton váltófutást (17 év), és fuss fel velünk a Kékesre (13 év) és máris összegyűjtötted a 100 évet!

A nevezések alapján folyamatosan vezetjük a gyűjtés állását, a már legalább 75 évet összegyűjtött futók listája az akció kiírásánál is megtekinthető. A teljesítők először a 25. Nike Budapest Félmaratonon vehetik át a teljesítésért az érmüket. Ezután a gyűjtésben résztvevő további események helyszínén is átvehetők az érmek.

Gyűjtsd a kilométereket! A cél 100 kilométer!

Gyűjtsd a játékban résztvevő eseményeken lefutott kilométereidet! Ha év végére "összefutod" a 100 km-t, egy egyedi éremmel jutalmazunk, valamint törzsfutó leszel 2011-ben, ami jelentős nevezési díj kedvezményt biztosít a BSI eseményein és 6%-os engedményt jelent a Spuri Futóboltban.

A nevezések alapján folyamatosan vezetjük a gyűjtés állását, a már legalább 75 km-t összegyűjtött futók listája az akció kiírásánál is megtekinthető. A teljesítők először a 25. Nike Budapest Félmaratonon vehetik át a teljesítésért az érmüket. Ezután a gyűjtésben résztvevő további események helyszínén is átvehetők az érmek.