Tesco FittAréna óra-ajánlók: Bóta Gábor: Fight training

 

A Mozgástrend teremben 14:00 és 14:40 között Bóta Gábor egy könnyed, vidám és fizikai kihívást jelentő órára vár mindenkit.

Gábor Németországban SpinRacer instruktori, aerobik edzői, majd az IFAA step edzői képzéseken vett részt. Az elsők között végezte el a Personal Trainer tanfolyamot Magyarországon. Már több éve csoportvezetőkén dolgozik a Fitness Akadémia aerobik edzői tanfolyamain. Főként step és küzdősport jellegű órái vannak. A Fight training egyszerre könnyed, vidám és fizikai kihívást jelentő óra.

"Az alapelemeket a harcművészetekből vettem át, de természetesen mégsem ugyanaz egyik sem, mert azok végrehajtásához sok éves tanulás és tapasztalat szükséges. Ezt nem lehet azoktól a vendégektől elvárni, akik egy fitneszórára eljönnek. Nem lehet kérni, hogy szellemileg, fizikailag úgy felkészüljenek, és ezeket a mozdulatokat úgy végre tudják hajtani, ahogy azt a harcművészek teszik. Viszont sokan kedvelik, nézni is szeretik, szívesen ki is próbálnák valamilyen szinten. Erre ad lehetőséget ez az óra. Az elemek a bokszból, különféle küzdősportokból, karatéból, kick-boxból kerültek be. Ezeket az aerobikra jellemző módon hajtjuk végre."