Szociális szabadkártyák a 29. Wizz Air Budapest Félmaratonra!

 

Anyagi helyzeted nem teszi lehetővé, hogy részt vegyél az ország legnépszerűbb félmaratonján? Pályázz és segítünk! 20 db szabadkártyát (ingyenes nevezést) ajánlunk fel azoknak, akiket "csak" anyagi, szociális helyzete akadályoz abban, hogy nevezzenek a versenyre.

Olyan futók pályázat várjuk, akik annak ellenére, hogy rendszeres résztvevői versenyeinknek és kellően felkészültek a táv teljesítésére most mégsem tudtak nevezni, mert nem engedhetik meg maguknak.

A maximum 1 oldalas pályázat tartalmazza eddigi BSI-s és egyéb futómúltadat, valamint annak a nehéz helyzetnek a leírását, ami most lehetetlenné teszi számodra a nevezést.

A beérkezett pályázatokat egy 3 fős, a BSI-től független bizottság bírálja el és kizárólag saját értékítélete alapján választja ki a 20 szabadkártyás futót. A pályázatok tartalma, a pályázók, illetve kiválasztottak személye nem kerül nyilvánosságra, azokat a bizottság 3 tagján és egy BSI-s munkatárson kívül senki sem ismerheti meg. Tehát ha pályázol és nyersz, egy leszel a sok ezer indulóból, semmiféle kötelezettséget nem kell vállalnod, csak az a dolgod, hogy futsz egy jót!

A pályázatokat augusztus 31-ig várjuk a futosegitseg@futanet.hu címre. A pályázókat szeptember 5-ig értesítjük az eredményről.