Szociálisszabadkártya-pályázat a Telekom Vivicittá Félmaratonra

 

Jelenlegi élethelyzeted nem teszi lehetővé, hogy rajthoz állj az április 14-i Telekom Vivicittá Félmaratonon? 6 db szociális szabadkártyát ajánlunk fel azoknak, akiket anyagi, szociális helyzete akadályoz a nevezésben.


Olyan futók pályázatát várjuk, akik annak ellenére, hogy kellően felkészültek a félmaratoni táv teljesítésére, most anyagi helyzetük miatt nem engedhetik meg maguknak a nevezést. Azok jelentkezését várjuk, akik a korábbi években nem vettek részt hasonló akciónkban.

A maximum egyoldalas pályázat tartalmazza eddigi BSI-s és egyéb futómúltadat, a 2019-ben eddig lefutott edzéskilométereket, valamint annak a nehéz helyzetnek a rövid leírását, amely most lehetetlenné tette számodra a nevezést.

A beérkezett pályázatokat egy háromfős bizottság bírálja el. A bírálók anonim módon kapják meg a pályázatokat, így kizárólag azok tartalma és saját értékítéletük alapján választják ki a 10 szabad-kártyás futót. A pályázatok tartalma, a pályázók, illetve a kiválasztottak személye semmilyen formában nem kerül nyilvánosságra.

Tehát, ha pályázol és nyersz, egy leszel a tízezernyi indulóból, semmiféle kötelezettséget nem kell vállalnod, csak az a dolgod, hogy fuss egy jót!

A pályázatokat április 4-én éjfélig várjuk a futosegitseg@futanet.hu címre. A pályázókat április 8-án értesítjük az eredményről.