Anyagi segítség Kanyó Zsolt paraatlétának - 2012. 04. 01.

 

Kanyó Zsolt paraatléta, gerelyhajító, kategóriájában világranglista 4. helyezett nagy álma, hogy kijuthasson a londoni paralimpiára. A kvalifikáció megszerzéséhez nem elég a kitartó edzésmunka, az eddigi kiváló eredmények, anyagi támogatásra is szüksége van. A Mozdulj! Közhasznú Egyesület kezdeményezésére 2012. április 1-jén, a 27. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson adománygyűjtést szerveztünk a spotoló javára. Az esemény résztvevői a helyszínen 243 000 Ft-tal támogatták Zsolt olimpiai álmait.

Tálos Marianna, a Mozdulj! Közhasznú Egyesület munkatársa a BSI-hez eljuttatott levelében a következő szavakkal köszönte meg a 27. Telekom Vivicittá Városvédő Futás résztvevőinek a segítséget: "Ismételten jó volt megtapasztalni, hogy vannak még segítőkész emberek akik hajlandóak egy jó ügy mellé állni."

Nem maradtál le semmiről, ha április 1-jén nem tudtad Zsolt kvalifikációját támogatni, a Mozdulj! Közhasznú Egyesület továbbra is várja a felajánlásokat. Bővebb információt a szervezet honlapján olvashatsz.