Lezárult az előnevezés a Balaton Szupermaratonra

 

Minden eddiginél többen, 850-en neveztek előzetesen a 4. BSI Balaton és FélBalaton Szupermaratonra. Az eseményre a versenynapokon a helyszínen lehet nevezni a továbbiakban.

Lezárult az előnevezés a BSI szezonnyitó versenyére, a Balaton és FélBalaton Szupermaratonra: 850-en jelezték előzetesen a részvételüket. A négynapos esemény egyéniben 161-en neveztek. A férfiaknál ott lesz az 1. Balaton Szupermaraton győztese, Sipos Balázs és a tavalyi első helyezett, Rostás Pál. A nőknél mind a három eddigi nyertes jelezte indulását: Kis Zita, Makai Viktória és Marótiné Bense Krisztina, vagyis sorrendben az 1., a 2. és a 3. Balaton Szupermaraton nyertese. Olyan egyéni induló, aki valamennyi eddigi versenyen ott volt, 22 nevezett, ők 100 alatti rajtszámot viselnek majd.

A Balaton Szupermaratonra 37 páros és 90 csapat nevezett előzetesen. De komoly az érdeklődés a FélBalaton Szupermaratonra is: valamennyi távra 150-nél több futó jelezte részvételét. Az idén debütáló, március 19-én zajló BSI MaratonFüredre eddig 80-nál többen neveztek.

A 4. BSI Balaton és FélBalaton Szupermaratonra még a helyszínen lehet nevezni. Kérünk, hogy ha ilyen szándékot van, érkezz korábban, hogy kényelmesen intézhesd helyszíni nevezésedet!

Március 17-én tehát elrajtol a 4. BSI Balaton és FélBalaton Szupermaraton, elkezdődik a futószezon. Addig már csak hatot kell aludni. Találkozzunk a Balatonnál!