Jó tudni az 5. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Napról

 

Elmondjuk, mit hozz magaddal, mit hol találsz, hol veheted át a regisztrációs karszalagod, milyen következő eseményeinkre nevezhetsz kedvezményesen, mivel frissíthetsz az 5. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Napon. Ne feledd, hogy a helyszínen is elővételi áron vehetsz belépőt! Szombatról vasárnapra óraátállítás lesz!

Még nincs jegyed a tavasz első nagy aerobik eseményére? Megkönnyítjük a döntést: március 27-én, a helyszínen, a SYMA Csarnokban 5000 Ft helyett 3500 Ft-ért tudsz belépőt váltani.

Hozz magaddal a tavasz első nagy aerobik bulijára egy polifoamot, törülközőt vagy jógamatracot - a SYMA Csarnokban nincs szőnyegezés, és a talajon végzett fekvőgyakorlatok elvégzéséhez szükséged lesz majd valamire, amit leteríthetsz a padlóra.

Íme, az esemény helyszínrajza - nézd meg, mit hol találsz. (Kattintással nagyítható.)

Ha regisztráltál a Coca-Cola Testébresztő Mozgástrendek Terem óráira, a részvételhez szükséges karszalagokat nemcsak közvetlenül az óra előtt, hanem a nap folyamán bármikor átveheted a terem mellett, a III. emeleti ruhatárban dolgozó munkatársainktól.

Próbálj ki velünk más sportokat is! Most kedvezményesen nevezhetsz a BSI egyes eseményeire - fuss, ússz, biciklizz velünk! Az alábbi három eseményünk bármelyik távjára közel 20% kedvezménnyel jelentkezhetsz:

Ha szeretnéd megnyerni az 5. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Nap támogatóinak ajándékait, 15:30-ig töltsd ki és add le a belépőjegyed személyes adatokat tartalmazó részét a Szoborpark felőli bejárat mellett található központi regisztrációs pultnál.

A belépő karszalagod bemutatásával a rendezvény napján bármikor átveheted a támogatók ajándékait és az esemény hivatalos pólóját tartalmazó ajándékcsomagodat:
- az esemény egyedi emblémájával díszített póló,
- 1,5 literes Naturaqua,
- Abonett finomság,
- Tibi csoki,
- számos magazin,
- 20 %-os kedvezmény igénybevételére jogosító ajándékkupon a London Stúdiótól,
- kedvezményes vásárlásra jogosító ajándékkupon az INTERSPORT-tól.

Vasárnap mindkét teremben folyamatosan frissíthetsz, ha az intenzív sportolásban elfáradtál. A kínálat:
- Naturaqua ásványvíz
- Nauraqua emotion
- Powerade isoital
- szőlőcukor
- friss gyümölcs

Szombatról vasárnapra óraátállítás lesz! Ne felejtsd el: az 5. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Nap előtti éjszaka kell előreállítani az órákat! Március utolsó vasárnapján, azaz március 27-én éjjel 2-kor egy órával előrébb (2-ről 3-ra) kell állítani az órákat. Ne maradj le egyetlen óráról sem!

Találkozzunk vasárnap a SYMA Csarnokban!