Már Szeged is ráhangolódott a T-Home Vivicittára

 

Vasárnap a Széchenyi téren gyűltek össze azok, akik a Nagy Futópárbajban Szegedet támogatják. Volt koncert, nevezés, megalakult a Dream Team és cipőfűzőkből készült biztató felirat.

Folytatódik a két vidéki T-Home Vivicittá Városvédő Futás helyszíne, Kaposvár és Szeged közötti speciális futópárbaj.

Március 27-én délután 15 órától vette kezdetét a hétvégi vidéki Vivicitták utolsó toborzó eseménye. A verőfényes napsütésben kb. 600 ember gyűlt össze a Széchenyi téren, ahonnan szombaton rajtol majd a mezőny.
A felállított sátraknál lehetett nevezni a futásra, amit a rendezvény alatt 180-an meg is tettek! Miki is segédkezett a rajtszám és pólóosztásnál.
A rendezvény nyitányaként a Belmondo zenekar frontemberének bandája, a Czutorchestra adott elő örökzöld dalokat, mindezt humoros felvezetésben tálalva. Később koncertet adott Vastag Tomi, az X-faktor felfedezettje is.
Megalakult a szegedi Dream Team: a várost támogatja Vajda Attila olimpikon; Varga Péter, a Szeged Beton vízilabda csapat kapitánya; Herbert Gábor, a Pick Szeged kézilabda csapat beállósa; Kardos János, az Oktatási, Kulturális Sportiroda vezetője, Szeged Város Polgármesteri Hivatalának képviseletében, és Veprik Róbert, a Szegedi Vadaspark igazgatója.
A jelenlévők cipőfűzőből közösen elkészítették a "Hajrá Szeged!" szurkolófalat, majd alá is írták a közös alkotást. Miki tette fel az első cipőfűzőt.

A hétvégén eldől, melyik város lesz a vidék "futófővárosa" - te kinek drukkolsz?

Ha csatlakoznál Miki (vagy éppen Ricsi) csapatához, a Nagy Futópárbaj Facebook oldalán megteheted!

Ne feledd, Budapesten is lesz 26. T-Home Vivicittá Városvédő Futás április 10-én a Városligetben!