Programajánló májusra: terepfutás, bringázás és váltófutás

 

Májusra három, egészen érdekes programot ajánlunk figyelmedbe: 1-jén a Samsung Olimpiai Zöld Fesztivált, 7-ére az Intersport Tour de Tisza-tó eseményét, 15-ére a K&H olimpiai maraton és félmaraton váltót.

Május 1., 2. Samsung Olimpiai Zöld Fesztivál

Egész napos sportfesztivál a Hármashatár-hegyen. Terepfutás 3, 7, 14 és 21 kilométeren, utóbbi távon váltóban is. Újdonságként dombfutás is lesz a Samsung Olimpiai Zöld Fesztiválon. Ha kényelmesebb, de sportos tempóra vágysz, próbáld ki a nordic walkingot, vagy gyalogtúrázz! Gyere, és sportolj a természetben!

Május 8., 4. Intersport Tour de Tisza-tó

Tekerd körbe az Alföld legnagyobb tavát! Adj egy szabadnapot a futócipődnek! Az Intersport Tour de Tisza-tó eseményén 15 és 65 kilométeren kerékpározhatsz, miközben megcsodálhatod a tó környezetét, élővilágát.

Május 15., 18. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltó

Csapatjátékos vagy? Indulj együtt a családdal, a barátokkal, vagy a kollégákkal az ország legnagyobb váltófutó versenyén! Futhatsz hatfős váltóban maratont, háromfős váltóban félmaratont és minimaratont. Mindezt az ország "szívében", Budapesten, a Kossuth Lajos téren a Parlament előtt.