Hogyan juthatsz el a 2. Samsung Olimpiai Zöld Fesztiválra

 

Május elsején a Hármashatár-hegyi Repülőtérre várunk terepfutni, túrázni, kerékpározni. A helyszínt tömegközlekedéssel, autóval vagy különbusszal is megközelítheted.

Ha tömegközlekedéssel jönnél a 2. Samsung Olimpiai Zöld Fesztiválra, a Moszkva térről gyere a 61-es villamossal Hűvösvölgy végállomásig, onnan a Solymár felé induló 64-es, 164-es vagy 257-es jelzésű busszal a Kölcsey utca megállóig. Innen gyalog jutsz el a reptérre a Kölcsey u. - Járóka u. - Kánya utca - Cenk utca útvonalon (kb. 650 m). Táblákkal is segítjük a tájékozódást.

Gépkocsival a Moszkva tértől a Hűvösvölgyi út - Hidegkúti út - Honvéd utca útvonalon tudod megközelíteni a helyszínt. Ha autóval érkezel, parkolni a Honvéd utca végén kialakított parkolóban tudsz. Ez a repülőtértő gyalog kb. 1 km-re van. Táblákkal is segítjük a tájékozódást.
A parkolóhelyek száma korlátozott, érkezz időben! Csak olyan helyen parkolj, ahol az a KRESZ engedi!

A verseny napján (május 1.) különbuszt indítunk a Hármashatár-hegyi Repülőtérhez, mely kizárólag a jegyet megvásárló utasok részére biztosítja, csak az oda utat. A busz a repülőtértől kb. 5 perc sétára áll meg, onnan táblákkal jelöljük a megközelítési útvonalat.
A jegy ára: 500 Ft/fő. Jegyvásárlásra felszállás előtt, a helyszínen van lehetőség.
Kiállás helye: Moszkva tér, 39/149-es busz megállója (a Trombitás Étterem előtt). Mivel a megálló menetrend szerint közlekedő BKV buszok megállója, ezért a várakozási idő max. 5 perc lehet, az indulás előtt.
Indulási időpontok:
8:40, 9:40, 11:40, 12:40