2013-ig biztosan lesz atlétika az Eurosporton

 

Aláírta azt a két évre szóló megegyezést a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) és az Eurosport, amely szerint 2013-ig minden nagyobb atlétikai világversenyt a csatorna közvetít, kezdve az idei világbajnoksággal.

A megállapodás az idei esztendő egyik legnagyobb sporteseményének élő közvetítését is magában foglalja, így már biztos, hogy a sportág kedvelői augusztus 27-től szeptember 4-ig minden nap figyelemmel kísérhetik a magyar csapat szereplését Teguban.
Az Eurosport több mint 100 órás élő közvetítésben számol be a világbajnokság eseményeiről.
Az egyezségben szerepel továbbá a jövő évi, isztambuli fedett pályás világbajnokság, a félmaratoni világbajnokság, az ifjúsági és junior világbajnokság, illetve a mezeifutó világbajnokság közvetítési joga is.
Az Atlétikai Világsorozat eseményei az Eurosporton és az Eurosport 2-n is láthatóak lesznek, ezen kívül a versenyek élőben folyamatosan elérhetőek lesznek az Eurosport Player előfizetői számára, így biztosan egyetlen fontos pillanatról sem maradnak le a sportág rajongói.
"Nagyon örülök, hogy az úszás után egy újabb alapsportág világversenyének minden momentuma képernyőre kerül. A shanghai vizes világbajnokságról minden előfutamot és döntőt megmutatunk, a szegedi kajakkenu Vb-n helyszínről közvetítünk, úgyhogy bízom benne, hogy idén nyáron egyetlen magyar sikerről sem maradnak le a nézőink." - mondta Szabó Gábor, az Eurosport magyar nyelvű szerkesztőségének vezetője.

Forrás: Eurosport Hungary