Nézd meg, mit hol találsz a 2. Sport24 Velencei Tóúszáson!

 

Megmutatjuk, hogy szombaton, a gárdonyi Sport Beach-re hol kell bemenned, ha résztvevő vagy, hol találod a versenyközpontot, a ruhatárat, a két rajtot, és hol tudnak sportolni a szurkolóid, ha épp nem a vízből drukkolnak.

Szombaton a 2. Sport24 Velencei Tóúszás indulói a Strand főbejárata mellett, külön bejáraton keresztül, külön kapuval jelölt úton juthatnak be a versenyirodába, ahonnan kizárólag a regisztrációkor kapott karszalag bemutatásával lehet a területre belépni.

A kísérők, családtagok, szurkolók a Strand főbejáratánál lévő pénztárban megváltott belépőjeggyel (karszalaggal) léphetnek be a Strandra.
A belépő ára:
Felnőtt: 830 Ft/fő
Diák: 700 Ft/fő
Gyerek (3-12 éves korig), nyugdíjas: 530 Ft/fő
A Strand területét legkésőbb 18:00 órakor el kell hagyni!

Az 1500 méteres rajt a víz felé nézve a jobb, a 3000 méteres rajt a bal oldalról indul - figyeld a jelzéseket!

Nagyításért kattints a képre!

A 2. Sport24 Velencei Tóúszásnak otthont adó gárdonyi Sport Beach az ország első öko szemléletű strandja, ahol szelektíven gyűjtik a hulladékot, megújuló energiával állítják elő a zuhanyzáshoz szükséges meleg vizet, lebomló tisztítószereket alkalmaznak. Az eseményen a nézők a vízből is drukkolhatnak, egy füstmentes szigeten (dohányzásmentes terület) a gyermekeknek természetes anyagokból készült játszóteret hoztak létre, és a strand mellett 18 szárazföldi és vízi sportpálya várja a szurkolókat és a résztvevőket!

Gyere el úszni, szurkolni - strandolj egy jót velünk!