Új termékek a Spuri Futóboltban: 2011 őszi-téli Asics futócipők!

 

Bár még javában tart a nyár (naptárilag), már megérkeztek a következő szezon első futócipői: az Asics 2011 őszi-téli futócipő kollekciója megérkezett a Spuri Futóboltba!

Az alábbi Asics futócipők érkeztek széles méretválasztékban:
Gel-Kayano 17 - női és férfi
GT-1160 - női és férfi
GT-2160 B - női és férfi
Gel-Nimbus 13 - női és férfi
Gel-Kinsei 4 - férfi
Gel-Cumulus 13 - férfi
Gel-Torana 5 - női

Most két cipőt emelnénk ki ezek közül, de a boltban valamennyit fel és kipróbálhatjátok!

Gel-Kinsei 4 férfi futócipő
Normál lábra, kemény talajra ajánljuk. Nagyon könnyű, tartós, gyors alakvisszanyerésre képes Solyte középtalp, a Discrete Heel Unit a GEL párnázattal együttdolgozva tökéletes csillapítást biztosít, míg a különálló elemek engedik a cipőt a láb mozgásának megfelelően deformálódni. A felső rész rugalmas Cuprothermo hálós anyaga hatékonyan szellőzik, egy pórusos nano-hártya fémréteget tartalmaz, amely melegben kitágul, hidegben pedig összehúzódik, ezáltal komfortos hőmérsékletet hoz létre.
Ár: 46.990 Ft

Gel-Nimbus 13 női és férfi futócipők
Neutrális lábra, kemény talajra ajánljuk. A Space Trusstic rendszer egy kis üreget képez a középtalp és a Trusstic-boltozat alátámasztás között, melynek hatására a középtalp rugalmasabbá, a többi funkció pedig hatékonyabbá válik. A három szivacsréteg összepréselésével készülő ComforDry Sockliner talpbetét, az optimális puhaság mellett kiváló szellőzést biztosít, mindemellett nem gyűrődik.
Ár: 38.990 Ft

Mindkét cipőnél: GEL szilikon alapú csillapítási rendszer, a talpon rugalmasságot biztosító Guidance Line bevágások, I.G.S. lépésharmonizáló rendszer, mely összehangolja a cipőbe épített összes technológiai egységet, ezáltal kényelmet és védelmet nyújt még hosszan tartó edzések alkalmával is.

Az újdonságok mellett továbbra is akciós termékekkel, egyedi akciókkal várunk benneteket, részletek a Spuri Futóbolt aktuális akcióinál.

Club Metropol kártyával 6% kedvezmény egész évben.

Spuri Futókártyával a SPURI Futóboltokban 6% kedvezmény jár minden termékre.