Küldd tovább a 2. K&H olimpiai kerékpáros nap plakátját!

 

Megmutatjuk a 2. K&H olimpiai kerékpáros nap plakátját. Ha érdekel a kétkerekűek sokszínű világa, küldd tovább, nyomtasd ki, hívd el a családtagjaidat, barátaidat egy bringatúrára Budapesten és nézzetek meg mindent, ami kerékpár!

Idén szeptember 11-én gyűjtünk össze mindent, ami kerékpár az 56-osok terén. A 2. K&H olimpiai kerékpáros napon is szeretnénk bemutatni a biciklizés sokszínűségét, szakágait, érdekességeit!

Az esemény két részből áll: egy budapesti túrából a város kerékpárútjain és egy olyan programkavalkádból, ahol a kerékpározás szinte összes ága, fajtája, szervezete megjelenik, bemutatkozik. Az eseményre mindenkit - családokat, baráti társaságokat, fiatalokat és idősebbeket - egyaránt várunk, aki érdeklődik a kerékpározás világa iránt, illetve részese szeretne lenni egy kötetlen biciklis napnak - próbálj ki különleges kétkerekűeket, utazz riksán, nézd meg a kerékpáros divatbemutatót!

Küldd tovább a plakátot sportolni szerető ismerőseidnek, függeszd ki a faliújságra, buzdítsd a családodat, barátaidat, kollégáidat, és kerekezzetek velünk!

A 2. K&H olimpiai kerékpáros nap plakátját innen tudod letölteni (vagy kattints a képre).