Íme a 2. K&H olimpiai kerékpáros nap budapesti bringatúrájának részletei!

 

A szeptember 11-ei 2. K&H olimpiai kerékpáros nap bringatúrájához, melyen a részvétel ingyenes, Budapest 15 különböző pontján csatlakozhatsz. Minél több ilyen pontot érintesz, annál értékesebb ajándékokat nyerhetsz, ha az 56-osok terén leadod az itinered!

- A kerékpáros túrához a Budapest 15 különböző pontján felállított jelentkezési és pecsételési (ellenőrzési) pontokon csatlakozhatsz, 9 és 14 óra között. Minden egyes ellenőrzési ponton pecsét gyűjthető.
- A túralap átvétele után mindenki egyénileg, saját tempójában és a maga által választott hosszabb vagy rövidebb kerékpáros útvonalon juthat el az 56-osok terére, a további programokra.
- A budapesti túrán való részvétel mindenki számára ingyenes!
- Minél több jelentkezési és ellenőrzési pontot érintesz a budapesti bringatúra során, annál értékesebb ajándékokat nyerhetsz!
- A bringatúra részvevői az esemény helyszínére érve regisztrálhatnak, amiért regisztrációs csomagot kapnak, benne az esemény egyedi, emblémázott kék színű pólójával, kedvezményekre jogosító kuponokkal, enni és innivalóval, és - a begyűjtött pecsétek számától függően - ajándéksorsoláson vehetnek részt.
- A regisztráció díja 1000 Ft, nappali tagozatos diákigazolvánnyal 500 Ft. Regisztrálni legkésőbb 14.30-ig kell az 56-sok terén.
- Azok a túrázók, akik az 56-osok terére érve leadják a kitöltött túralapjukat, a pecsétek számától függően szintén részt vesznek a sorsoláson.

Az 56-osok terén egész nap kerékpáros bemutatók várnak, kipróbálhatsz különleges kétkerekűeket, versenyezhetsz, és lesz kiállítás, börze és szerviz is!

Gyere, mert vár minden, ami kerékpár!

A részletes, nagyítható térképért kattints a képre vagy ide.