Adománygyűjtés és jótékonyság a Nike Budapest Félmaratonon

 

A Suhanj! Alapítványt segítheted adományoddal a 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaratonon, de az eseményen megismerkedhetsz a hazai jótékony maratonok népszerűsítéséért tevékenykedő Csemete Alapítvánnyal (Seedling Trust) is.

A 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaratonon a Suhanj! Alapítvány számára lesz adománygyűjtés. Az alapítvány a mozgás- és látássérült fiatalok sportját segíti elő. A Nike Budapest Félmaratonon olyan speciális kerekesszékre gyűjtenek, amivel sportolóik utcai futóversenyeken tudnak indulni. Az alapítvány ott lesz a kiállítók között, sátránál tudod támogatni adományoddal céljaik megvalósulását. Az alapítvány képviselőivel a rajtszám- és rajtcsomagfelvétel ideje alatt is találkozhatsz a BSI nevezési irodája mellett.

Ha a magyarországi jótékony maratonok és félmaratonok meghonosodásáért szeretnél tenni, vedd fel a kapcsolatot a Csemete Alapítvánnyal (Seedling Trust)! Az alapítvány a fővárosi gyermekotthonokba befogadott csecsemőket, kisgyerekeket és szociálisan rászoruló gyerekeket támogatja, e mellett pedig a Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban már általánossá vált jótékony maratonok eszméjét népszerűsíti. Ők is ott lesznek a Nike Budapest Félmaratonon a kiállítók között, ahol többet is megtudhatsz céljaikról.

Gyere a Nike Budapest Félmaratonra, és ha van rá lehetőséged, támogasd az alapítványokat!