Nevezési rekord a Nike Budapest Félmaratonon!

 

Már most csúcsot döntött a Nike Budapest Félmaraton! Hétfőig a 21 kilométeres távra nevezők száma meghaladta a 6100 főt, ami tavaly a félmaraton összes nevezőjének létszáma volt. És egy újabb rekord: soha ennyi külföldi nem érkezik Budapestre a félmaratonra, mint most!

A külföldi egyéni nevezők számra már 1300 fölött jár, ez rekord a verseny történetében. Minden negyedik-ötödik futó külföldi lesz. Legtöbben Hollandiából, Nagy-Britanniából és Németországból érkeznek, de Szlovákiából is közel 150-en neveztek már.

A nevezési szokások ismeretében azt mondhatjuk, várhatóan még több százzal nő a jelenlegi létszám. A páros verseny is sokkal népszerűbb, mint tavaly: várhatóan több, mint 500 páros nevezése érkezik majd be. A Nike Budapest Félmaraton idei újdonságára, a Nike meglepetésversenyére, a Fuss Budapest Trióra is több, mint 200 csapat jelentkezése várható.

Ne maradj ki minden idők legnagyobb hazai félmaratoni mezőnyéből!

A 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton egyéni és páros távjára, illetve a Ligetkörre személyesen és online szerdáig tudsz nevezni.

Csütörtökön és pénteken a nevezés minden formája szünetel!

A hétvégén a félmaratonra és a félmaraton párban távra a verseny helyszínén, a Városligetben, a Petőfi Csarnok mögötti nagyréten felállított sátrakban nevezhetsz az alábbi időpontokban: szombaton 12 és 18 óra között, vasárnap pedig 7.30-tól 9.45-ig. Ha a Ligetkörre szeretnél nevezni, szombaton 12 és 18 óra között, illetve vasárnap 10.30-tól 13 óráig teheted meg.

A Fuss Budapest Trióra szerdáig online tudsz regisztrálni, utána erre a számra már nem lehet nevezni!

Az esemény valamennyi információját itt találod.