Új termékek a Spuri Futóboltban: PowerBar Gel zselék új ízekben!

 

Amikor kihívás elé állítod a tested futás közben, néha jól jön, ha gyorsan tudsz energiát felvenni. Megérkeztek a PowerBar új energiazseléi, megnövekedett nátrium tartalommal!

A PowerBar Gel egy magas koncentrációjú szénhidrátforma, amely még az intenzív sporttevékenységek - például hosszú távú futás - során is gyors energiafelvételt biztosítanak. Ehhez hozzájárul az is, hogy folyékony állaguk miatt nem kell megrágni őket, könnyen lenyelhetők.
Valamennyi PowerBar gél C2MAX szénhidrát keveréket tartalmaz, mely 2:1 arányban tartalmaz glükózt (szőlőcukor) és fruktózt (gyümölcscukor), ami segíti a felszívódást. Ennek köszönhetően a nagy erőkifejtés után sem esik le túlságosan a vércukorszint.
Három alapvető aminosavat, C és E vitamint is tartalmaznak.
A két új íz, a Red Fruit (Piros gyümölcsök) és a Mango - Passion Fruit (mangó - maracuja) plusz 300 miligramm nátriumot tartalmaznak - ez a legfontosabb elektrolit, amit izzadáskor elvesztünk.
A Red Fruit 50 miligramm koffeint is tartalmaz, így a koffeines PowerBar gélek száma háromra növekedett (a feketeribizlis és a zöldalmás mellett).
A géleket kifejezetten sportolás alatt érdemes fogyasztani! Felkészültél már a félmartonra?

Ár - valamennyi PowerBar Gel: 590 Ft

Az újdonságok mellett továbbra is akciós termékekkel, egyedi akciókkal várunk benneteket, részletek a Spuri Futóbolt aktuális akcióinál.

Club Metropol kártyával 6% kedvezmény egész évben.

Spuri Futókártyával a SPURI Futóboltokban 6% kedvezmény jár minden termékre.