Pénteken zárva tart a BSI nevezési irodája

 

Pénteken zárva tart a BSI nevezési irodája. Ebben a két napban sem nevezni, sem rajtcsomagot felvenni nem lehet.

Szeptember 1-jén, csütörtökön és 2-án, pénteken zárva tart a BSI nevezési irodája. Ez azt jelenti, hogy a Nike Budapest Félmaratonra sem nevezni, sem a rajtcsomagot felvenni nem lehet.

A hétvégén a félmaratonra és a félmaraton párban távra a verseny helyszínén, a Városligetben, a Petőfi Csarnok mögötti nagyréten felállított sátrakban nevezhetsz az alábbi időpontokban: szeptember 3-án, szombaton 12 és 18 óra között, szeptember 4-én, vasárnap pedig 7.30-tól 9.45-ig. Ha a Ligetkörre szeretnél nevezni, szombaton 12 és 18 óra között, illetve vasárnap 10.30-tól 13 óráig teheted meg.

A Fuss Budapest Trióra szeptember 2-án, pénteken a Széchenyi fürdőben rendezendő Fuss Budapest Before Partyn tudsz regisztrálni, melynek részleteit ezen az oldalon találod. A Fuss Budapest Trióra szeptember 3-án,szombaton az esemény helyszínén is lehet még nevezni, 12 és 18 óra között.

Az esemény valamennyi információját itt találod.

Figyelem! Az online nevezés az iroda zárva tartásától függetlenül is működik, illetve egyéb, nem személyes módokon (postán, faxon) is elküldhetitek a nevezéseteket, melyek feldolgozására és visszaigazolására a nyitást követően kerül majd sor.