Triatlonos nyílt nap olimpikonokkal!

 

Egyedül úszol, futsz, kerékpározol? Vagy szeretnél elkezdeni triatlonozni, de nem tudod, hol, hogyan tedd? Szeretnél tanácsot kapni a versenyekre való felkészülésben? Vagy egyszerűen csak profi közegben szeretnél edzeni? Akkor ott a helyed az Uniqa Team Újbuda SE és a Mozgásvilag.hu Virtuális Sportklub által szervezett triatlonos nyílt napon, ahol többek között olimpiai bajnokunkkal és háromszoros olimpikonunkkal edzhetsz együtt!

Időpont: 2011. szeptember 25. (találkozó: 8:30 és 8:45 között az uszoda bejáratánál)
Helyszín: Sportmax1 (1112 Budapest, Kánai út 2.)
A rendezvényen való részvétel ingyenes, azonban csak a Mozgasvilag.hu Virtuális Sportklub regisztrált tagjai vehetnek részt, és csak saját felelősségre!
Az esemény részletes leírását a Mozgásvilág.hu oldalán találod meg, jelentkezni is itt tudsz.

Részletes program:
08.30-08.45: érkezés, átöltözés
09.00-10.00: úszó edzés
10.00-11.00: kiértékelés, beszélgetés, feltöltődés, átöltözés futó edzéshez
11.00-12.00: futó edzés
12.00-12-30: kiértékelés, beszélgetés
12.30: program vége

Megmutatjuk, hogyan, mennyit kell edzeni a céljaid eléréséhez, legyen ez akár a fitt külső, fogyás, vagy akár önmagunk korlátait feszegető csúcsteljesítmény.

Mindezt 2009, 2010 legeredményesebb Magyar triatlon egyesületében teheted meg szakképzett edzők segítségével. A helyszínen a tanácsadásban, illetve a helyes úszó-futó technika bemutatásában Európa, világ és-olimpiai bajnokságokon érmet szerzett tanítványaink segédkeznek: Dudás Eszter ifjúsági olimpiai bajnok, Király Kristóf junior VB 3. helyezett, Kuttor Csaba háromszoros olimpikon, felnőtt Európa-bajnok triatlonista.

A rendezvény a Mozgásvilág.hu segítségével valósul meg!

Minden érdeklődőt szeretettel vár az Uniqa Team Újbuda SE csapata!