Suhanj! Alapítvány - Cél: egymillió forint kerekesszékekre, a felét már összehoztuk!

 

366 futó összesen 500.800 forintot gyűjtött össze sportolásra alkalmas aktív kerekesszékekre a NIKE Budapest Félmaratonon. A SUHANJ! folytatja a gyűjtést a SPAR Budapest Maratonon, a cél egymillió forint összekalapozása kisösszegű adományokból.

Cél: egymillió forint kerekesszékekre, a felét már összehoztuk!

Hazánkban rendhagyónak számító adománygyűjtő kampányt folytat a SUHANJ! Alapítvány, melynek célja, hogy megossza a mozgás örömét sérült és fogyatékkal élő társainkkal. A SUHANJ! célja egymillió forint összegyűjtése kisösszegű adományokból Budapest két legnagyobb futóversenyén sportolásra alkalmas aktív kerekesszékekre.

366 futó járult hozzá ehhez a célhoz a 26. NIKE Budapest Nemzetközi Félmaratonon, akik a rajtszámfelvétel alatt, illetve a SUHANJ! versenyközpontban felállított sátránál vásároltak az alapítvány ajándéktárgyaiból, melyek közül a legnépszerűbbnek az a dombornyomott szilikon csuklópánt bizonyult, melyen a SUHANJ! neve Braille írással is szerepel.

237 futó viselte a SUHANJ! karperecet a mezőnyben és félszázan voltak, akik a jellegzetes ciánkék fejkendőben futották a félmaratont, de az alapítvány a szurkolókra is gondolt, így sokan tapsrúd, lufi, vagy épp kereplő vásárlásával támogatták a gyűjtést és járultak hozzá a verseny hangulatához.

Remek volt a hangulat a Néprajzi Múzeum előtti SUHANJ! szurkolói ponton, ahol a Besh o droM néhány zenésze húzta a "futótalpalá-valót", a SUHANJ! kiegészítőben futók büszkén mutatták csuklópántjukat, a szokottnál is nagyobb biztatást kiváltva ezzel.

A futók összefogása szép eredménnyel zárult: 500.800 forintot gyűjtöttek össze a NIKE Budapest Fémaraton hetén.

Jótékonykodj és nyerj sportórát, fuss SUHANJ!-mezben

A gyűjtés folytatódik a 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maratonon. A megszokott ajándéktárgyak mellett SUHANJ! logós NIKE futómezek vásárlására is lehetőség lesz a SUHANJ! sátorban.

Sőt, a maratonra rendelhetsz egyedi, névre szóló NIKE technikai felsőt is, melynek elején a SUHANJ! emlémája, hátoldalán pedig az általad megadott név, becenév, felirat szerepel majd.

Ha ilyen egyedi futófelsőt szeretnél, jelentkezz az alapítványnál a suhanj@suhanj.hu mailcímen neved és telefonszámod megadásával szeptember 23-ig, és a versenyre elkészül saját SUHANJ! mezed!

Adományodért 1000 forintonként egy tombolaszelvényt kapsz, a SPAR Budapest maraton után a SUHANJ! kisorsol egy GPS-es, pulzusmérős sportórát a támogatók között.

Keresd a SUHANJ! standját a rajtszámfelvétel alatt, vagy a SUHANJ!-sátrat a versenyközpontban!

A SUHANJ! a Facebookon: www.facebook.com/suhanjalapitvany