Ironman Afterparty sátor a 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maratonon

 

Az elmúlt évekhez hasonlóan a 2011-es nagyatádi eXtremeMan egyéni célba érkezői 50% kedvezménnyel nevezhetnek a 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton® 42,195 és 30 kilométeres távjaira. Ráadásul lesz egy Ironman Afterparty sátor is, ahol megismerheted a jövő évi terveket!

Az augusztus végi közös felhívás, és az 50%-os ironman kedvezmény hatására eddig 140 nagyatádi célba érkező (a 353-ból) nevezett be, ebből 138 a maratoni távra.

Dr. Herr Gyulával a nagyatádi Ironman főrendezőjével beszélgettünk a 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maratoni® akció és az Ironman Aterparty sátor kapcsán.

- Mivel készültök az Ironman Aterparty sátorban?
- A sátorban a jövő évi terveinket szeretnénk nyilvánosságra hozni. Mindig hangsúlyozzuk, hogy az Ironman nem csak egy verseny, út vezet oda. A sportos életmódot is népszerűsíteni próbáljuk. Az egész éves felkészülési programunkat akarjuk bemutatni. Lesz egy kiadványunk, amiben a felkészüléshez is adunk tanácsokat, útmutatásokat. A BSI egyes eseményeit is javasoljuk, mint a felkészülés állomásait - a versenyeken való kilométer gyűjtés fontos! Ezen kívül lehet videókat, fotókat nézegetni, és ott lesz az Ironman szobor is, amelyre fel vannak vésve az Ironman Nagyatád triatlon győzteseinek nevei.

- Mik a céljaitok a maratoni jelenléttel?
- Potenciális Ironmaneket keresünk. Odavárjuk a volt és leendő Ironmaneket - mindenkit, aki időnként hajlandó szögre akasztani a futócipőjét, hogy elővegye a kerékpárt és az úszószemüveget. Aki le tud futni egy maratont, annak az Ironman lehet a következő kihívás. Mert mi is van a maratonon túl? Vagy az ultrafutás, vagy az Ironman, mint összetett sportág.

Kedves Ironmanek! Gyertek a finisher pólóban, legyen a zöld a verseny színe. Hadd lássák a futók, hogy az Ironmanek is közülük valók, hátha nekik is kedvet csináltok jövőre vagy valamikor a közeljövőben.
És hozzatok futócipőt is, vegyetek részt az eseményen!