6. Tesco FittAréna órabemutató: Súlykontroll

 

Béres Alexandra fitness magyar-, Európa-, és világbajnok, egy sokoldalú nő, akinek a fitnesz nem munka, hanem életforma. A 6. Tesco FittAréna hatodik nagyszínpadi óráján folyamatos gyakorlatvezetés mellett gimnasztikus zsírégetésben lehet részed Súlykontroll edzésén, melyet most bemutat.

Megpróbálok olyan órát tartani, ami könnyen követhető, picit gimnasztikus jellegű, nyugodtabb, de azért mindenképpen nagyon elfárasztó! Semmit nem hagyok ki az óráim alatt, próbálom az egész testet átmozgatni. Fontos számomra, hogy jó hangulatú óra legyen, fontos, hogy senki ne érezze magát kellemetlenül vagy ügyetlennek, tehát el tudják végezni a gyakorlatokat.

Az óráimat elsősorban azoknak ajánlom, akik igényesek annyira önmagukkal szemben, hogy nemcsak a külső, látható izmaikkal szeretnének foglalkozni, hanem a belső izmokkal, a gerinc körüli tartóizmokkal, azokkal az intim izmokkal, amelyek nem láthatóak a külvilág számára, viszont a tartást, a jó közérzetet, az egészséget mindenképpen támogatják.

Egy picike újítással természetesen idén is készülök a Tesco FittArénán, de ezt csak a színpadon lehet majd megnézni, ha valaki ellátogat az órámra!