Smart Sport a Gyermekekért

 

A Samsung Electronics Magyar Zrt., az Olimpiai mozgalom kiemelt támogatója "Smart Sport a Gyermekekért" elnevezéssel kampányt indított a helyi gyermeksport támogatása érdekében. A 2012. június 1. és augusztus 12. között zajló program keretében a vállalat 100 millió forint összértékű Samsung terméket adományoz a magyarországi gyermeksport-szervezetek számára.

A nemzetközi Hope Relay program magyarországi hívószava a "Smart Sport a Gyermekekért". Ez a kampány a Samsung okostelefonos alkalmazására épül, amellyel az azt letöltő felhasználók nyomon követhetik sportteljesítményüket és egyúttal hozzájárulhatnak ahhoz, hogy jó példát mutassanak a fiataloknak.

Az Android, iOS és Bada platformokon ingyenesen elérhető alkalmazás a GPS koordináták alapján számolja a felhasználó mozgás közben megtett kilométereit. A felhasználók profiloldalán tárolt adatok megoszthatóak a Facebook közösségi oldalon, ahol további interaktív elemek várják a rajongókat: többek között buzdító üzeneteket készíthetnek és küldhetnek a játékban résztvevő ismerőseiknek. A program közösségi erejét erősítendő a résztvevők csapatokat is alkothatnak, így mérve össze erejüket, kitartásukat, teljesítményüket másokéival. A játékszabályok szerint naponta maximum 42 kilométer tehető meg, legfeljebb 40km/h-s sebességgel.

Június 2-án a 15. SMART Kékes Csúcsfutáson már te is csatlakozhatsz a kezdeményezéshez, és a szombaton lefutott kilométereiddel támogathatod a hazai gyermeksport-szervezeteket. A versenyközpont területén található "Smart Sport a Gyermekekért" akció sátrában dolgozó munkatársak szeretettel várnak, ha bármi kérdésed lenne.